• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

13:00

NAŠ STRELAC DOBAR NA EP! Mikec u finalu!

Ostali sportovi

NAŠ STRELAC DOBAR NA EP! Mikec u finalu!

Podeli vest

Damir Mikec (34), najbolji srpski strelac, izborio je plasman u finale Evropskog prvenstva u Osijeku, u disciplini vazdušni pištolj 10 metara. U ekipnoj konkurenciji, Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov osvojili su četvrto mesto

Mikec je finale ušao kao sedmoplasirani, sa pogođenih 578 krugova (94+96+98+97+98+95). Zanimljivo, sa istim rezultatom, Švajcarac Demijer je završio takmičenje na 9. mestu i ostao bez finala.

Ekipno, Srbija, koja je branila srebro sa prošlogodišnjeg EP, sa 1723 krugova zauzela je četvrto mesto. Imala je tri kruga zaostatka za bronzanom Italijom (1726). Ukrajina je osvojila titulu sa 1736, a Rusija srebro sa 1733 kruga.

JAKE EMOCIJE! Doček i ovacije za BLAGO SRPSKE ATLETIKE!

Damir Mikec će u finalu pokušati da postane prvak Evrope u disciplini u kojoj ima dva srebra, sa Šampionata održanih 2015. u Arnhemu (Holandija) i 2017. u Mariboru (Slovenija).

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija