• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2019

14:07

(FOTO/VIDEO) NEMANJA MILOVANOVIĆ PREDSTAVIO NOVU "MAŠINU": Realno je da sa "seat kuprom" na Hungaroringu budem MEĐU PET NAJBOLJIH!

Live TV

(FOTO/VIDEO) NEMANJA MILOVANOVIĆ PREDSTAVIO NOVU "MAŠINU": Realno je da sa "seat kuprom" na Hungaroringu budem MEĐU PET NAJBOLJIH!

Podeli vest

Srpski automobilista Nemanja Milovanović na Beogradskom sajmu predstavio je novi automobil pred početak šampionata Centralnoevropske zone (CEZ) na čuvenoj stazi Hungaroring

Šampion Srbije i vozač tima "Planetwin 365" predstojeći šampionat u kružnim trkama nadmetaće se u novoj "seat kupri".

- Očekujem dobar rezultat na Hungaroringu. Nov mi je auto i cilj na prvoj trci mi je privikavanje, a već od druge se borim za najboljih pet. Uvek idem na pobedu, nadam se njoj, ali realno je da budem među pet - rekao je Milovanović Tanjugu u hali četiri Beogradskog sajma.

Foto: Tanjug

Milovanović u okolini Budimpešte startuje 12. aprila, gde će biti još jednom u julu, a za za bodove u CEZ-u boriće se još u Banjaluci, hrvatskom Grobniku, beogradskom Ušću, češkom Brnu i Skoplju.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija