• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

12:06

(VIDEO) GDE SRBIN UDARI, TU TRAVA NE RASTE! Ilić žestokim nokautom poslao Poljaka na spavanje!

Ostali sportovi

(VIDEO) GDE SRBIN UDARI, TU TRAVA NE RASTE! Ilić žestokim nokautom poslao Poljaka na spavanje!

Podeli vest

Aleksandar Ilić, srpski MMA borac na svom KSW debiju je ostvario trijumf brutalnim nokautom nad Damianom Janikovskim

Popularni "Džoker" debitovao u KSW 47 u Lođu gde mu je protivnik bio poljski borac, inače osvajač olimpijske bronze, koga je Ilić u trećoj rundi nokautirao.

Gubio je Ilić u prve dve runde u kojima je Poljak dominirao, bio nadmoćan.... Ali, nije zadržio taj nivo i tokom poslednje runde. Ilić je pokazao zašto je u dosadašnjoj karijeri od 11 pobeda čak sedam ostvario nokautom.

Iskoristio je situaciju u kojoj Janikovski nije išao na obaranje i "prednjim haj kikom" poslao Janikovskog na pod.  Trzajem iz kolena udario je Poljaka tačno u glavu, posle toga nije mu  bilo spasa.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17