• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2019

13:31

(VIDEO) ODOLEO RIVALIMA, ALI NIJE NJENOM ŠARMU! Bugarski bokser poljubio novinarku pred kamerama

Ostali sportovi

(VIDEO) ODOLEO RIVALIMA, ALI NIJE NJENOM ŠARMU! Bugarski bokser poljubio novinarku pred kamerama

Podeli vest

Bugarski bokser Kubrat Pulev uradio je nesvakidašnju stvar odlukom da poljubi atraktivnu novinarku usred intervjuaa koji je pred kamerama davao nakon pobede u ringu

Pulev je u Las Vegasu izvojevao 27. trijumf na prethodnih 28 borbi nakon što je posle jakog okršaja pobedio Bogdana Dinua u 7. rundi, ali nije mogao da u emotivnoj večeri da odoli Amerikanki.

Novinarka ga je pitala kako je uspeo da se održi do kraj borbe uprkos polomljenoj arkadi, a on je posle odgovora rešio da je neočekivano poljubi.

Ja sam takav karakter. Bio sam odlično pripremljen i to mi je pomoglo, kao i taktika i strategija koji su bili mnogo dobri. Arkada nije bila problem. To je prosto boks. Dešava se ponekad. Hvala mojim ljudima u "ćošku", uradili su dobar posao - bile su Pulevove reči pre nego što je poljubio novinarku.

Sama novinarka se nije mnogo opirala poljupcu, ali je pitanje kakve bi posledice mogao da snosi, jer je protiv njega pokrenuta istraga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija