• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

03.04.2019

22:30

HOBOTNICA! Srpski golman predvodio Vardar do pete titule u SEHA ligi!

Ostali sportovi

HOBOTNICA! Srpski golman predvodio Vardar do pete titule u SEHA ligi!

Podeli vest

Rukometaši makedonskog Vardara iz Skoplja peti put, a treći zaredom, osvojili su titulu u regionalnoj SEHA ligi

Tim za koji nastupa i srpski reprezentativac, golman Dejan Milosavljev (23), pobedio je u finalu fajnal-fora u beloruskom Brestu PPD Zagreb sa 26:23 (14:12).

Milosavljev, kojim svi rukometni stručnjaci predviđaju karijeru čuvenog Arpada Šterbika, u finalu je imao sedam odbrana, a mnogo više se istakao u polufinalu protiv domaćina Meškova kada je upisao čak 18 odbrana.

Milosavljev je proglašen i za najboljeg golmana SEHA liga u sezoni 2018/19.

U utakmici za treće mesto Meškov je pobedio hrvatski Nexe sa 24:19 (12:8). U tom meču, u pobedničkoj ekipi, povremeni srpski reprezentativci Petar Đorđić i Darko Đukić postigli su po gol.

Od srpskih klubova ove sezone u SEHA ligi nastupali su Vojvodina i Železničar iz Niša, a regularni deo sezone završili su na šestom, odnosno osmom mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija