• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

13:56

"NOVAK JE INSPIRACIJA"! Ivana Španović oduševila mališane pa otkrila kada je upoznala Đokovića!

Ostali sportovi

"NOVAK JE INSPIRACIJA"! Ivana Španović oduševila mališane pa otkrila kada je upoznala Đokovića!

Podeli vest

Više od 150 osnovaca uzrasta od šest do 10 godina učestovalo je na manifestaciji "Odluči se za sport - veruj šampionu u sebi", koju je u susret šestom Međunarodnom danu sporta organizovala Fondacija Novak Ðoković u saradnji sa Atletskim savezom Srbije i Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda. Specijalni gost bila je Ivana Španović

Tema ovogodišnjeg druženja posvećena je važnosti bavljenja sportom, a manifestaciju u Atletskoj dvorani otvorila je upravo najbolja srpska atletičarka.

- Stojim ovde kao šampion ispred vas i želim vam da i vi jednog dana budete šampioni, da ostanete u sportu, da nađete sport za vas , da kao i ja nauičite sve ono što možete kasnije da primenite u životu. Uvek sledite svoje snove i uživajte u današnjem danu - rekla je Španović na otvaranju mainfestacije u Atletskoj dvorani na Banjici.

Ivana je otkrila i kako je upoznala Novaka.

- To je baš davno bilo, mislim da su bile Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine, i tada 11 godina ranije sam bila impresionirana, kao i sada kad god ga vidim i kada razgovaramo. On je neko od koga može mnogo da se nauči, ne samo o sportu, već o svim aspektima života. Apsolutno sve što sam naučila u sportu primenjujem i u životu. Novak je inspiracija mnogima i tako će zauvek ostati. Drago mi je da imamo dobar odnos i da u nekim stvarima zajedno radimo - poručila je Ivana.

NE IGRA SE SAMO TRI NEDELJE! Rodžer melje, ali neće stići Novaka!

Ona je dodala da nije imala priliku da uživo gleda Đokovića na turnirima.

- Dobili smo priliku da budemo na teniskim turnirima, ali nije nam se poklapalo jer i ja imam takmičenja i pripreme u periodu kada smo imali pozive da ga gledamo na nekim tunirima. Volela bih da ga gledam uživo na nekom velikom takmičenju. Poslednje kada smo ga Goran Obradović i ja gledali bilo je na Olimpijskim igrama - zaključila je naša atletičarka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija