• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

10:56

PA SRAM VAS BILO, BEDNICI! Nađi Higl UKRADENO 300 MEDALJA!

Ostali sportovi

PA SRAM VAS BILO, BEDNICI! Nađi Higl UKRADENO 300 MEDALJA!

Podeli vest

Naša najbolja plivačica Nađa Higl objavila je na društvenim mrežama da je opljačkana, a iz njene kuće odnete su dragocene medalje

Nekoliko stotina medalja i sedišta u kojima se deca bezbedno voze automobilom nestala su iz doma trofejne plivačice

- Olakšana za dva bicikla, dva dečija sedišta i preko 300 medalja. Hvala dragi lopovi! - napisala je Nađa Higl.

Ona je za "Kurir" kratko rekla samo da misli da su njena odličja "već istopljena" i da ne bi dalje komentarisala slučaj. Prema nepotvrđenim informacijama iz MUP-a slučaj krađe nije prijavljen, a ni Plivački savez Srbije, kako su kratko izjavili, nije obavešten o ovom incidentu.

Foto: Starsportphoto

Nađa Higl

Nađa je bila svetska šampionka u trci na 200 metara prsno. Poslednjih nekoliko godina, se više ne bavi aktivno sportom, već porodicom jer je postala mama dvojice dečaka. Pre dve godine, sa javnošću je hrabro podelila i činjenicu da boluje od bolesti koja joj je potpuno promenila život.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gedza0000

pre 5 godina

kome sram ih bilo, kriminalcima a najverovatnije i narkomanima? hahahaha paz da ih ne uvredis

Makivija

pre 5 godina

Zena se citav zivot bavi plivanjem, veovatno od malih nogu... Pa naravno da ima preko 300 medalja. Pa nije to tek tako otici na olimoijadu, dobar dan, ja bih jednu medalju.... Stoje iza toge godine mukotronog rada. Zaista mi je zao sto joj se ovako nesto desilo. I lopove neka je sram!,

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija