• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2019

17:15

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK! Određen sastav seniorske reprezentacije za Svetsko prvenstvo!

Ostali sportovi

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK! Određen sastav seniorske reprezentacije za Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Od 9. do 15. aprila beogradska ledena hala Pionir biće domaćin seniorskog Svetskog prvenstva Druge divizije A grupa na kome će osim selekcije Srbije učestvovati Australija, Belgija, Hrvatska, Kina i Španija. Srpski hokejaši pokušaće da ponove najveći uspeh u istoriji našeg reprezentativnog hokeja iz 2009. godine kada je na Šampionatu sveta u Novom Sadu osvojeno prvo mesto i izboren plasman u Prvu diviziju

Novi selektor naše reprezentacije, Kanađanin Aleksander Dandeno, odredio je konačan spisak igrača koji će braniti boje Srbije na ovom prvenstvu. U nacionalnom timu su: Arsenije Ranković, Jug Mitić (golmani), Stefan Ilić, Pavle Podunavac, Andrej Cvik, Marko Sretović, Aleksa Luković, Marko Brkušanin, Dominik Crnogorac, Nemanja Vučurević, Pavel Popravka, Nikola Kerezović, Mićo Dragutinović, Lazar Leštarić, Viktor Kastel, Marko Dragović, Mirko Đumić, Nikola Baračkov, Ivan Anić, Stefan Bošković, Uglješa Novaković i Robert Sabadoš.

Prvi meč na šampionatu Srbija igra u utorak, 9. aprila sa početkom u 20 sati i 30 minuta protiv Hrvatske, a ulaz na sve mečeve je besplatan.

Već u prvom kolu očekuje nas vrlo težak meč, pravi derbi – počinje priču sportski direktor Saveza hokeja na ledu Srbije Danilo Vukotić i dodaje:

Reprezentacija Hrvatske ima vrlo kvalitetan sastav. Oni su sigurno među pretendentima za najviši plasman tako da smo svesni šta nas očekuje i da će biti potrebna velika borbenost i maksimalna koncetracija ukoliko želimo povoljan rezultat. Mislim da smo se dobro pripremili i svi jedva čekamo da utakmica počne.

Vukotić naglašava da će podrška sa tribina biti neophodna da se ostvari željeni rezultat:

Ulaz na sve utakmice za posetioce je slobodan, zato pozivam sve ljubitelje hokeja da dođu u Pionir, uživaju u siguran sam uzbudljivim mečevima i pruže podršku našoj reprezentaciji. Predstoji nam izuzetno naporno takmičenje i ta dodatna energija sa tribinama bi mogla možda da bude i odlučujući faktor u našu korist – zaključio je Vukotić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija