• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2019

22:01

(FOTO) ŽESTOKI OKRŠAJI U FINIŠU PRVENSTVA SRBIJE U DVORANSKOM HOKEJU: Hokejašice Spartaka nadvisile rivalke, dobra igra devojaka iz Jagodine!

Ostali sportovi

(FOTO) ŽESTOKI OKRŠAJI U FINIŠU PRVENSTVA SRBIJE U DVORANSKOM HOKEJU: Hokejašice Spartaka nadvisile rivalke, dobra igra devojaka iz Jagodine!

Podeli vest

Hokejašice na travi odigrale su kolo prvenstva Srbije u dvoranskom hokeju. Dame iz beogradskog BASK-a i subotičkog Spartaka EV ukrstile su palice u jagodinskoj sporskoj dvorani JASA, a više nego dobar domaćin bili su im hokej klub “Sreten Adžić” i Prof dr. Živorad Marković

Prema rečima generalnog sekretra SHNTB, Mire Jotića, u jagodinskoj hali Jasa višen je atraktivan hokej. Igračice su pokazale pregršt lepih akcija i bez obzira na rezultat veliku borbenost i veštinu. On je posebno pohvalio napredak igračica iz Jagodine, koje su dostojno parirale iskusnijim takmičarkama iz Subotice i Beograda.

Foto: SHNT Beograd

 

- Sledeće kolo prvenstva Srbije biće odigrano u nedelju 14.aprila, a domaćin će biti Beograd i HK BASK, kaže Miro Jotić i podseća da su dame iz Hokej kluba na travi Spartak EV otpočele novu sezonu takmičenja gostovanjem na turniru u Budimpešti, gde su osvojile prvo mesto.

Foto: SHNT Beograd

 

- Subotičanke su bile prve u konkurenciji još četiri ekipe iz Mađarske. Na startu su remizirale (2:2) protiv šampiona te zemlje i učesnika Kupa šampiona, a potom su usledile tri pobede 4:0, 3:0 i 2:0. Zahvaljujući boljoj gol razlici ekipa iz Subotice je turnir završila na prvom mestu. Uz pehar najbolje ekipe stigla je i pojedinačna nagrada, jer je z najboklju igračicu turnira proglašena Žanet Guganović-kaže Jotić.

Foto: SHNT Beograd

 

Za Spartak EV na turniru u Budimpešti igrale su: Klaudija Ćizmadija, Anđela Kostić, Ivet Stojanović, Žanet Guganović, Lara Maravić, Melisa Bojčić, Dora Sempeteri, Tijana Ušumović, Anabela Kovač, Sabina Calbert, Teodora Kostić, I Klaudija Galfi. Trener Antal Vujković Lamić I Stevan Matijević.

Foto: SHNT Beograd

 

Rezultati utakmica prvenstva Srbije odigranog u Jagodini 

HK“BASK” - HK “SRETEN ADZIĆ”   0 : 5 (0:3)

HK“BASK” - HK “Spartak EV”         2 : 2 (1:1)

HK “SRETEN ADZIĆ”- HK “Spartak” 0 :13 (0:9)

HK “BASK”:Marković M., Šekularac V., Petrović M., Vitković J., Jeremić M., Vujašević P., Živković A., Šekularac M.,  trener Radoje Obradović.

Foto: SHNT Beograd

 

HK SPARTAK Elektrovojvodina: Čizmadija K., Kostić T., Ušumović T., Guganović Ž., Kovač A., Calbert S., Stojanović I., Galfi K., Kostić A., sa trener Csireesz -Antal Vujković Lamić..

HK SRETEN ADŽIĆ: Vićentijević I., Marković V., Ilić D., Dinulović M., Kič M., Jančić J., Filipović A., Petrović M., Pavić J., Stojadinovć M., Ilić T., trener Prof dr. Živorad Marković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20