• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2019

14:37

PERUNIČIĆ BESAN KAO RIS PRED HRVATE: Selidbom u "Arenu" smo doživeli TEŽAK UDARAC!

Ostali sportovi

PERUNIČIĆ BESAN KAO RIS PRED HRVATE: Selidbom u "Arenu" smo doživeli TEŽAK UDARAC!

Podeli vest

Ne može bez skandala! Selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić nezadovoljan je preseljenjem utakmice sa Hrvatima (četvrtak, 18.00) iz "Pionira" u "Arenu"

Rukometnom savezu Srbije najavljivali okršaj protiv Hrvatske u "Pioniru", ali je dva dana pred utakmicu, kada je već bilo prodato oko 1.000 ulaznica, utakmica je ipak preseljena u "Arenu". 

Prednost je ipak dobio finalni meč ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti. Zbog treninga Podgoričana, nacionalna rukometna selekcija morala je da se premesti u veću dvoranu. Zbog toga je Peruničić bio besan. Jasno je i zašto, jer atmosfera u krcatom "Pioniru" ne može da se poredi sa polupraznom "Arenom".

(FOTO) BRUJI CELA SRBIJA! Vuković nije dobio poziv za meč sa Hrvatima, pa napravio NEVEROVATAN POTEZ!

SRBIJA - HRVATSKA! UDARIĆE KUM NA KUMA! Ko preživi pričaće! MOŽE DA MI BUDE KUM TRI PUTA...

 Iznosim lični stav. Doživeli težak udarac kao sport. Kao i svaki put razgovarao sam sa momcima i trudićemo se da iz svega izvučemo samo pozitivne stvari - razočarano je konstatovao selektor "orlova".

Kapiten Srbije Nemanja Ilić veruje u pobedu protiv komšija.

– Hrvatska je favorit, ali igramo kod kuće i učinićemo sve da pobedimo. Treba nam podrška navijača. Naša prednost je mladost i domaći teren – reklo je levo krilo Barselone.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boža

pre 5 godina

Bruka i sramota za Srbiju!Kosarkaski klub ima prednost u odnosu na reprezentaciju!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija