• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2019

16:16

VATERPOLISTI ZVEZDE IM OPROSTILI! Napadači iz Splita na slobodi!

Ostali sportovi

VATERPOLISTI ZVEZDE IM OPROSTILI! Napadači iz Splita na slobodi!

Podeli vest

Osumnjičeni za napad na vaterpoliste Crvene zvezde 9. februara, Jure G. iz Solina i Mirko C. iz Splita, pušteni su iz splitskog istražnog zatvora da se u nastavku postupka brane sa slobode

Dvojici 25-godišnjaka određene su mere opreza i obaveza javljanja dva puta nedeljno nadležnoj policijskoj stanici, javila je Slobodna Dalmacija.

Županijsko državno tužilaštvo Split otvorilo je dva dana posle napada istragu protiv četvorice mladića, zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo i pokušali da trojici vaterpolista - Aleksandru Kralju, Milošu Maksimoviću i Dušanu Vasiću nanesu teške telesne povrede.

Dvojica od četvorice napadača su zbog opasnosti od ponavljanja dela zavšila u istražnom zatvoru. 


Slobodna Dalmacija nezvanično saznaje da je, u neformalnom kontaktu sa sudom, sekretar VK Crvena zvezda Igor Milojević rekao da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu da dođu u Split na saslušanje, da opraštaju napadačima, da nemaju interesa da ih gone, kao i da su sportisti i ne žele da se bave tim slučajem.

POSLE HAOSA U SPLITU! Hrvat poručio: Zalutaj u Beogradu sa pogrešnom trenerkom...


Službeni dopis o takvom stavu, međutim, još nije dostavljen splitskom sudu, navodi list.

- Mi se bavimo sportom i uopšte ne želimo da stvaramo zlu krv. Srećom, nije bilo ozbiljnijih posledica. Ostala je ta gorka mrlja poniženja koje je doživeio Kralj, ali mi smo stavili tačku i odlucili da nastavimo da se borimo na sportskom terenu i da se tamo dokazujemo - rekao je Milojević za Slobodnu Dalmaciju. 

Milojević je kazao i da su on i njegovi saigrači odlučni da ne dopuste da se takvo poniženje dogodi bilo kojem hrvatskom sportisti u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Bravo Srbi.Bili ste,sada ste I uvek će te biti naivčine I budale

Sindi

pre 5 godina

Nema Šta da se stvara zla krv.Ona je tu u Hrvatskoj.Ko si to da nesto ovako oprostis?Ovo nije uvreda na licno,Ovo je uvreda za Srbe.Ovo je Samo genocodni pritisak na ostale Srbe u Hrvatskoj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija