• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

11.04.2019

14:47

BEZ STRAHA NA HRVATE! Srbija dočekuje "kockaste" u Areni!

Ostali sportovi

BEZ STRAHA NA HRVATE! Srbija dočekuje "kockaste" u Areni!

Podeli vest

Hrvati su favoriti, ali mi se ne predajemo, uverava selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić uoči meča trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u beogradskoj "Areni" (18.00, RTS 1).

Srpski rukomet je u dubokoj krizi, ali večerašnji meč u Beogradu protiv favorizovane Hrvatske idealna je prilika da sve krene nabolje. Našem timu pobeda je mnogo potrebnija nego rivalu, jer Srbija je trenutno poslednja u grupi sa samo jednim bodom posle kikseva protiv Belgije i Švajcarske.

Selektora Peruničić obećava da se njegov tim neće predati, bez obzira na to što je autsajder u duelu sa nekadašnjim olimpijskim i svetskim šampionima.

- Hrvatska je favorit zbog svega što je uradila u poslednjih 20 godina. To ne znači da mi nemamo šansu, uzdam se u našu mladost i energiju. Mi se ne plašimo protivnika koliko god da je jak, niti imam problem sa pritiskom. Ovo je jedan novi put mladih momaka koji tek treba da se dokazuju, a gde će bolje nego protiv Hrvatske. Svakako da je ovo meč koji nosi drugačiju draž. Želeo bih da imamo strpljenja, mada ne znam koliko je to u Srbiji moguće - počinje Peruničić.

PERUNIČIĆ BESAN KAO RIS PRED HRVATE: Selidbom u "Arenu" smo doživeli TEŽAK UDARAC!

Ulazak u "Arenu" besplatan

 

Svi zainteresovani moći će da prate meč Srbija - Hrvatska u "Štark areni" besplatno. Potrebno je samo da preuzmu ulaznice na blagajni dvorane, a ukoliko su kupili karte dok su se još prodavale za "Pionir", novac će im biti vraćen.

Pored toga što je Srbija trenutno mlada i neiskusna reprezentacija, ima problema i sa povredom jednog od iskusnijih i boljih reprezentativaca - Bogdana Radivojevića. Njegov nastup je upitan, a na svu muku, rukometaši Srbije neće igrati u "Pioniru" kako je najavljeno, već u "Štark areni" zbog treninga košarkaša Crvene zvezde pred finale ABA lige. Iako nije bio mnogo rečit na tu temu, Peruničić je vidno revoltiran zbog ovakve odluke.

- Premeštanje meča u "Arenu" je težak udarac za srpski rukomet. Trudim se da se sa momcima prilagodim situaciji i objasnim im da je državni dres nešto posebno - kratak je bio selektor.

SRBIMA JE IZ OČIJU IZBIJALA MRŽNJA, SVE SU ZATAŠKALI! Sramne izjave bivšeg selektora Hrvatske, doliva ulje na vatru!

BIĆE NABOJA, SAMO DA FRKE NE BUDE! Červar se plaši incidenata u Beogradu!

 

Mladost i ludost

Kapiten Nemanja Ilić, levo krilo Barselone, takođe apostrofira da su Hrvati favoriti, a iz sveg srca se uzda u publiku, koja će besplatno moći da uđe u dvoranu.

- Nikako se ne predajemo, daćemo sve od sebe. Hrvati su u prednosti zbog kontinuiteta, mnogo se bolje poznaju nego mi. Naša prednost može biti mladost, ludost i domaći teren - uz osmeh je zaključio Ilić.

Već u nedelju Srbija i Hrvatska odigraće revanš meč u Zadru (20.30).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija