• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2019

14:51

HRVATI VEĆ OTPISALI SRPSKE RUKOMETAŠE! "Biće najmanje pet do deset razlike u Zadru"

Ostali sportovi

HRVATI VEĆ OTPISALI SRPSKE RUKOMETAŠE! "Biće najmanje pet do deset razlike u Zadru"

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije igra 14. aprila od 20.30 meč četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Hrvatske. Nakon remija u Beogradu (25:25), "kockasti" su već otpisali naše momke i očekuju ubedljivu pobedu

Legende hrvatskog rukometa smatraju da je partija "kauboja" bila jedna od najgorih u novijoj istoriji reprezentacije te da će u Zadru biti totalno drugačija priča. Ako je suditi po onome što su rekli Mirza Džomba i Petar Metlićić "orlovi" nemaju čemu da se nadaju.

SELEKTOR HRVATSKE NAHVALIO PUBLIKU U BEOGRADU! "Sport spaja kao niko drugi, rezultat je bio pravedan"

- Mnogo smo bolja ekipa. To nismo pokazali na gostovanju, ali kod kuće sigurno hoćemo. Utakmice sa Srbijom su uvek posebne i u dvorani Krešimir Ćosić biće dobra atmosfera. Lako ćemo dobiti ovu utakmicu, pobedićemo između pet i deset razlike - rekao je Džomba za "24 sata".

Njegov kolega Metličić bio je mnogo oštriji.

- Blagi užas i jako negledljiva utakmicu. Mogu da razumem da, ako govorimo o bodovima, utakmica nije imala veliku važnost, ali me čudi što veliki broj naših igrača nije bio motivisaniji, jer se igralo u Beogradu pred 8.000 ljudi. Jako loša utakmica protiv skromne, ali borbene Srbije. Očekujem mnogo ozbiljniju i kvalitetniju utakmicu u Zadru. Uveren sam kako su svi naši igrači svesni da je igra u prvom meču bila loša i da mogu mnogo bolje. Očekujem lepršavu igru, kako bi publika uživala, a ne samo rutinsko odrađivanje posla i osvajanje bodova - dodao je Metiličič.

"NEZRELOST NAS KOŠTALA POBEDE" Peruničić nezadovoljan bodom protiv Hrvatske!

Posle tri kola Hrvatska je prva na tabeli sa pet bodova, druga je Švajcarska sa četiri, Srbija ima dva, a Belgija nula bodova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija