• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2019

16:21

SRBIJA BEZ DVOJICE U ZADRU! Peruničić: Nerešno protiv Hrvatske je velika stvar!

Ostali sportovi

SRBIJA BEZ DVOJICE U ZADRU! Peruničić: Nerešno protiv Hrvatske je velika stvar!

Podeli vest

elektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je danas da je Hrvatska favorit i u drugoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine i da je i nerešen rezultat velika stvar za njegovu ekipu

ukometaši Srbije igraju u nedelju od 20.30 u Zadru protiv Hrvatske, utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. U četvrtak uveče u Beogradu bilo je nerešeno, 25:25.

HRVATI VEĆ OTPISALI SRPSKE RUKOMETAŠE! "Biće najmanje pet do deset razlike u Zadru"

- Nismo se busali u prsa ni tamo, ni ovde. Ne biram mesto da kažem nešto drugačije. Hrvatska je bila veliki favorit u Beogradu i ovde je. To je realnost. Ono što su momci izneli na psihološkom planu je bilo iznad njihovih granica, utakmica je 55 minuta bila u egalu. Moramo da ostanemo koncentrisani. Momci su pobedili sebe, nisu imali oscilacije. Uvek želim pobedu, ali s obzirom na protivnika, nerešeno protiv Hrvatske je velika stvar. Držaćemo se našeg puta, želimo da pokažemo zube svima, sportski, viteški. Očekujemo veliki pritisak. Sve ono što se bocka i potpaljuje, nas to na terenu ne interesuje. Кada izadjemo, naš fokus će biti samo na terenu - rekao je Peruničić, preneo je Rukometni savez.

SELEKTOR HRVATSKE NAHVALIO PUBLIKU U BEOGRADU! "Sport spaja kao niko drugi, rezultat je bio pravedan"

U odnosu na utakmicu u Beogradskoj areni, u sastavu nema Bogdana Radivojevića i Stefana Vujića.

- Bogdan je i pre dolaska bio samo u opticaju za prvi meč. Obavio je veliki posao s obzirom na težinu povrede skočnog zgloba. Bio je osam dana bez treninga, ne bih da ga dovodim u bilo kakav rizik. Što se tiče Stefana, mislim da na psihološkom planu nije baš za ovakve utamice. Hteo sam da ga poštedim bilo kakvih tenzija, da mora nešto. Zato sam odlučio da ne putuje - zaključio je selektor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17