• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.04.2019

15:10

KAKVA ODLUKA! Kineski tim u regionalnoj Seha ligi naredne sezone!

Ostali sportovi

KAKVA ODLUKA! Kineski tim u regionalnoj Seha ligi naredne sezone!

Podeli vest

Izvršni komitet rukometne Seha lige odlučio je da u predstojećoj sezoni u tom regionalnom takmičenju učestvuje i kineski klub Peking

Predsednik Seha lige Mihajlo Mihajlovski je rekao da će liga biti proširena sa deset na 12 timova i da su u upravi tog takmičenja uvek stremili jačem sportskom marketinškom aspektu lige i da su sigurni da će ulazak kineskog tima biti koristan za rukomet u regionu i globalno.  

- Deveta sezona Seha lige doneće mogo noviteta, a jedan od njih će biti kineski tim. Ulazak kineskog tima će označiti novu rukometnu eru u regionu i u Seha ligi. Naš cilj je da razvijamo regionalni rukomet i da unosimo nešto novo, revolucionarno u regionu - rekao je Mihajlovski za sajt Seha lige.

SRBIMA JE IZ OČIJU IZBIJALA MRŽNJA, SVE SU ZATAŠKALI! Sramne izjave bivšeg selektora Hrvatske, doliva ulje na vatru!


Za sada nije potvrđeno gde će kineski rukometni klub igrati svoje utakmice, da li u Kini ili na evropskom tlu, a portal gol.mk piše da če najverovatnije sedište Pekinga biti u Zagrebu.

Severna Makedonija će i u narednoj sezoni imati dva predstavnika u regionalnom rukometnom takmičenju - Vardar i drugoplasiranu ekipu u plej-ofu makedonske lige, najverovatnije bitoljski Rabotnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija