• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

14:55

(FOTO) STRAVA I UŽAS! Pogledajte na kakvom terenu igra ŠAMPION BALKANA! KRV i MODRICE igrača nakon utakmice sve govore!

Ostali sportovi

(FOTO) STRAVA I UŽAS! Pogledajte na kakvom terenu igra ŠAMPION BALKANA! KRV i MODRICE igrača nakon utakmice sve govore!

Podeli vest

Ragbi liga klub Crvena zvezda prošle sezone osvojio je bukvalno sve što se moglo osvojiti u ovom sportu. Šampion Srbije došao je do titule prvaka Balkana, domaćeg Kupa, ali i Superkupa Srbije. Međutim, da li ste znali u kakvim uslovima igraju crveno-beli

Ekipa Crvene zvezde bila je domaćin u ragbiju 13 ovog vikenda u mečevima Kupa Srbije na domaćem terenu na Adi Ciganliji. Ekipa crveno-belih prošle sezone pokazala je dominantnost na terenu i osvojila praktično sve što se moglo osvojiti.

Beograđani su postali šampioni Balkana, a u Srbiji su pokupili sve domaće trofeje podigavši tako lestvicu visoko kada su u pitanju uspesi kluba. Međutim, ekipa Australijanca Breta Dejvidsona, koja u svojim redovima ima nekoliko inostranih igrača, igra u zaista neverovatno lošim uslovima.

Teren šampiona Srbije u očajnom je stanju. Dovoljno je samo pogledati linije duž igrališta da biste se uverili koliko je situacija očajna. Igrači Partizana koji su nastupali na Kupu Srbije ovog vikenda završili su utakmicu krvavi i sa ozbiljnim modricama. 

Crveno-beli su prošle sezone određeni broj utakmica igrali na terenima "BASK arene", ali je ove sezone došlo do promene. Pitanje je kako će igrači šampiona Srbije do kraja sezone proći bez većih posledica u ovakvim uslovima.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo izbliza:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Markomilić

pre 5 godina

Jbt ovi fudbaleri kukaju kad im je malo vode na terenu..... Svaka cast za pehare neka se redjaju nagradice to neko, zasluzujete bolje

Velibor

pre 5 godina

Postavlja se pitanje da li se na uslove na terenu nije moglo uticati i da li je to samo zato sto ih nije briga ili su '' stvarno'' losi uslovi

Fosil

pre 5 godina

Dali smo mi stvarno toliki glupsani , da svaka gov.a sto dolaze iz amerike , mi preuzimamo ??

Dzibra

pre 5 godina

To je teren BRK Crvena zvezda a ne od šampiona koga pominjete. RLK Crvena zvezda iznajmljuje termine na tom terenu kao i mnogi drugi klubovi. Zar nije Partizan igrao protiv Taš Tigrova i izgubio? Crvena zvezda je igrala protiv svoje rezervne ekipe u večernjem terminu, molim vas pazite kako prenosite informacije

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija