• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

13:36

(VIDEO) NAŠE SREBRNE SIRENE! Prva medalja za Srbiju u sinhronom plivanju!

Ostali sportovi

(VIDEO) NAŠE SREBRNE SIRENE! Prva medalja za Srbiju u sinhronom plivanju!

Podeli vest

Na otvorenom prvenstvu Kine za seniore (China Open 2019) u Pekingu, takmičenju koje je u okviru FINA Svetske Serije u sinhronom plivanju reprezentacija Srbije je prvi put u istoriji ovog sporta osvojila medalju i to srebrnu

Nevena Dimitrijević u disciplini slobodan solo ostvarila je 78.100 bodova i to je bilo dovoljno za drugo mesto, dok je Jelena Kontić takođe u disciplini slobodan solo zauzela četvrto mesto sa ostvarenih 78.0667 bodova.

Srpske sirene u nastavku takmičenja očekuje još disciplina duet koja je na programu u ponedeljak.

Reprezentacija Srbije učestvuje na Takmičenjima iz FINA Svetske serije u disciplinama duet slobodan i tehnički sastav i diciplini slobodan solo.  

Reprezentaciju Srbije čine plivačice Nevena Dimitrijević i Jelena Kontić sa trenerom Svetlanom Kontić.

Od početva ove sezone reprezentacija Srbije je učestvovala na Otvorenom prvenstvu Francuske, Rusije, Japana. Trenutno su na Otvorenom prvenstvu Kine a očekuje ih nastavak sezone u okviru Svetske serije i borba za finalni  turnir – Super Final Fina Artistic Swimming World Series, ulazak u prvih 12 ekipa na svetu,  koji se održava u junu u Budimpešti.

Foto: Sinhro tim Srbija

Nevena Dimitrijević

Narednog vikenda, od 10.do 12. maja Srpske Sirene očekuje nastup na LEN Cup-u (Evro Kup) a avgustu FINA Svetsko Prvenstvo u vodenim sportovima, Gvanguj, Korea.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija