• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.05.2019

14:56

VELIKI GUBITAK ZA VATERPOLO! Kapiten Hrvatske završio karijeru u 29. godini!

Ostali sportovi

VELIKI GUBITAK ZA VATERPOLO! Kapiten Hrvatske završio karijeru u 29. godini!

Podeli vest

Kapiten vaterpolo reprezentacije Hrvatske Sandro Sukno odlučio je da zbog zdravstvenih problema u 29. godini završi igračku karijeru

Kako je naveo, nakon konsultacija sa najprestižnijim stručnjacima utvrđeno je da bi nastavak bavljenja vaterpolom bio rizičan za njega.

- Nakon operacije na srcu u SAD početkom prošle godine koja je zaista uspešno otklonila sve moje tadašnje tegobe te oporavka koji je potrajao godinu dana, u kontaktu s nekolicinom najeminentnijih stručnjaka, lekara iz Hrvatske i inostranstva, a nakon temeljitih pregleda i rezultata kontrolnih pregleda, pokazalo se da moje ukupno zdravstveno stanje nije optimalno za nastavak bavljenja vrhunskim sportom i da ne postoji stopostotna garancija zdravstvene sigurnosti - naveo je Sukno, a prenosi Hina.

Sukno je istakao da se na operativni zahvat u Klivlendu odlučio zbog vaterpola koji je sastavni deo njegovog života.

Najbolji vaterpolista sveta za sezonu 2017/18. zahvalio je svima koji su bio deo njegove igračke karijere, svojoj porodici, saigračima, trenerima, zvaničnicima, navijačima, kao i lekarima koji su dali sve od sebe kako bi ga vratili u bazen. 

Sukno, osvajač zlatne medalje sa Olimpijskih igara, ali i evropski i svetski šampion, zahvalio svim klubovima čiji je bio član tokom karijere, posebno Jugu u kojem je trenirao poslednju sezonu nadajući se povratku.  

Na kraju, zahvalio je i Vaterpolo savezu Hrvatske "na pažnji, razumevanju i podršci".

- Zauvek ostajem najveći navijač naše reprezentacije i hrvatskog sporta -  zaključio je Sukno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija