• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

22.05.2019

07:15

NAŠA LAVICA USKORO PONOVO NA TERENU! Bojana Milenković za "Informer" o Ligi nacija, školskom drugu koji je zaludeo pola Evrope, povredi, psima, Tokiju...

Ostali sportovi

NAŠA LAVICA USKORO PONOVO NA TERENU! Bojana Milenković za "Informer" o Ligi nacija, školskom drugu koji je zaludeo pola Evrope, povredi, psima, Tokiju...

Podeli vest

Naša reprezentativka Bojana Milenković posle povrede koju je doživela na Svetskom prvenstvu u Japanu ponovo je u Beogradu. U intervjuu za "Informer" otkrila je da još uvek neće moći da pomogne saigračicama koje su uspešno započele učešće u Ligi nacija pobedom nad Holandijom (3:0), ali svim srcem veruje da će uskoro ponovo obući dres i izaći na parket pred domaćom publikom

 

Naša reprezentativka govorila je o ranom napuštanju Srbije i snu o igranju u Italiji, povredi koja je zadesila, školskom drugu kog želi pola Evrope, psima...

Biće lakše uz našu publiku

Biće dobrih utakmica tokom Lige nacija. Uz podršku naše publike biće nam mnogo lakše

Bojana Milenković

* Nakon sjajne sezone u Crvenoj zvezdi desio se prelazak u italijanski Savino del Bene, kakva je bila prva reakcija?

- Dugo sam bila članica Crvene zvezde, i zaista imam divne uspomene na taj period, usledio je poziv iz Firence, bez razmišljanja sam prihvatila. Jedan od snova se ispunio, da igram italijansku ligu.

* Transfer u Italiju, odlične igre na Svetskom prvenstvu, a onda povreda protiv Portorika. Kako su u novom klubu reagovali nakon loših vesti?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One dream.???

Објава коју дели Bojana Milenkovic ??‍?‍?‍??? (@malibojan11) дана 1. Мар 2019. у 12:46 PST

 

- Dosta drugačiji je bio ceo taj period i ova sezona, zbog povrede na Svetskom prvenstvu, tako da je sigurno bilo teže otići tamo na samu pomisao da ste propustili celu sezonu. U Italiji sam imala operaciju i oporavak. Presrećna sam što su svi ljudi iz kluba pozitivni i što su bili sve vreme uz mene kao i devojke sa kojima sam kroz par meseci počela da treniram.

* Šta očekuješ od predstojeće Lige nacija? Mnogo je utakmica pred selekcijom, igra se gotovo svakodnevno?

- Liga nacija nije baš lako takmičenje, jer svake nedelje putujete i igrate, ali opet je velika privilegija igrati za svoju zemlju i predstavljati je. Radujem se što smo mi domićini na startu, biće dobrih i teških utakmica, ali sigurna sam da će uz podršku publike biti dosta lakše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? #WorldGrandPrix2017? #Serbia❤

Објава коју дели Bojana Milenkovic ??‍?‍?‍??? (@malibojan11) дана 8. Авг 2017. у 1:43 PDT

 

* Igrom sudbine karijeru si nastavila blizu Firence gde baš tvoj školski drug Nikola Milenković brani boje Fjorentine. Imaš li vremena da se vidiš sa njim, iako ga pola evropskih fudbalskih klubova želi u svojim redovima?

- Baš tako. Blizu sam Firence. Kad nam vreme omogući družimo se kao u stare dobre dane.

* Naredne godine očekuje se početak Olimpijskih igara u Tokiju, kakva su tvoja očekivanja? Može li Srbija ovoga puta do zlata?

- To je Olimpijska godina, to je san svakog sportiste! Imamo ozbiljan kvalitet, daćemo sve od sebe da ostvarimo san i cilj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is better with a dog!??? #3isbetterthen1??

Објава коју дели Bojana Milenkovic ??‍?‍?‍??? (@malibojan11) дана 6. Сеп 2017. у 9:40 PDT

 

Moguć povratak na teren u toku Lige nacija

* Kada te ponovo možemo očekivati na terenu, ima li šanse da te vidimo u dresu reprezentacije tokom Lige nacija?

- .Ja bih iskreno volela, imam neopisivu želju. Još uvek nije dovoljno vremena prošlo da mogu igrati kao i pre povrede, ali uz dobre treninge, sigurna sam da će sve ići mnogo brže.

Psi kao članovi porodice

* Ko te malo bolje poznaje zna kolika je tvoja ljubav prema psima, da li ti nedostaje njihovo "društvo" u Italiji?

- Naravno da nedostaje, jednostavno oni su članovi porodice, deo su nas, tako da u njihovom iskrenom društvu uvek uživam.

BROJKE:

22 - godine ima naša reprezentativka

2 - medalje osvojila je Bojana noseći dres nacionalne selekcije (zlato na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji 2017., a isto odličje ponela je sa Svetskog prvenstva u Japanu 2018. godine)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Narcis

pre 4 godine

"velika privilegija igrati za svoju zemlju i predstavljati je" Bravo devojko, tako to treba da bude i zbog takvog stava zaslužuješ poštovanje, makar više i ne igrala za nacionalni tim. Treba to da objasniš onom NARCISU Nikoli Jokiću koji se femka i izigrava ne znam kakvog boga ili čega već ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija