• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

25.05.2019

23:35

BRAVO! Kendo reprezentacija Srbije osvojila srebro na Evropskom prvenstvu u Beogradu!

Ostali sportovi

BRAVO! Kendo reprezentacija Srbije osvojila srebro na Evropskom prvenstvu u Beogradu!

Podeli vest

Muška seniorska reprezentacija Srbije osvojila je danas srebrnu medalju na Evropskom kendo prvenstvu u beogradskoj "Štark Areni"

Selektor muške kendo reprezentacije Žarko Ćurčič bio je zadovoljan postignutim rezultatom.

ODRŽANA SKUPŠTINA U LJUTICE BOGDANA! Mijailović: Rezultati koji obavezuju!

- Ovo je nesto na čemu smo radili zadnjih 15 godina, nije slučajnost nego jedna progresija i plod napornog rada. Uspeh nije došao preko noći. Ovo su mladi momci koji već imaju iza sebe nekoliko evropskih i par svetskih prvenstava. Ovde smo potvrdili ono što se desilo u Koreji na svetskom prvenstvu pre godinu dana, kada smo postavili Srbiju na značajno mesto svetske kendo scene - rekao je Ćurić.


Predsednik Kendo Saveza Srbije Dušan Nikolić kaže da su ostvarili san i okupili tim kojim može da parira velikim svetskim silama u kendu - modernoj japanskoj borilačkoj veštini mačevanja.

ZVEZDIN TIM VREDI TRI PUTA VIŠE OD DUGA! Terzić sumirao utiske posle uspešne sezone!

- Nakon svetskog prvenstva u Koreji, gde smo bili peti, uvek nam je falilo to malo za medalju. Da li je to uticaj domaćeg terena, publike, ili nešto treće, ali danas je bio naš dan. Uspešno smo savladali Gruziju, Rusiju, Rumuniju, Belgiju, Holandiju, Španiju i na kraju smo izgubili u finalu od Francuske na zlatan poen-Ipon Shobu. Sve čestitke momcima koji su pokazali sjajan timski duh i ostavili srce na borilištu - izjavio je Nikolić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija