• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

08:30

TO SU TA VELIKA MEKSIČKA MU*A! Senzacionalni šampion spreman DA UMRE U RINGU!

Ostali sportovi

TO SU TA VELIKA MEKSIČKA MU*A! Senzacionalni šampion spreman DA UMRE U RINGU!

Podeli vest

Novi šampion u IBF, WBA i WBO kategoriji Endi Ruiz imao je teško detinjstvo, život ga nije mazio, a boks je bio beg od sumorne stvarnosti, droge, kriminala

Meksikanac je nokautirao doskorašnjeg šampiona Entonija Džošuu u sedmoj rundi a pre toga Britanac je čak tri puta bio na kolenima i vraćao se.

Ruiz je boks počeo da trenira kao klinac jer je bio hiperaktivan, potom je trpeo  maltretiranja zbog izgleda, ima preko 120 kilograma, iako se radi o školovanom bokseru tehnički dobro potkovanom.

(VIDEO/FOTO) KAKAV ŠOK, DŽOŠUA NOKAUTIRAN! Bucko ga rušio četiri puta i uzeo mu sve titule!


Ruiz je jednom prilikom otkrio da je izgubio najbolje prijatelje zbog boksa. Gledao je kroz život kako stvari koje voli odlaze.

- Mentalno i fizički sam pripremljen, a spreman sam i da poginem u ringu.  Kao i moja dvojica prijatelja koji su preminuli od posledica boksa. To me plaši, ali znam da sam predodređen za ovo. Odrastao sam s tim momcima i osetio sam da bi se to i meni moglo dogoditi. Ali mislim da su to ta velika meksička muda koja me teraju napred. Da nema boksa verovatno bih radio s tatom na gradilištu. Ili bih bio diler. Boks mi je spasio život - kazao je Ruiz.

(VIDEO) DŽOŠUA ODMAH NAJAVIO REVANŠ: Svaka čast Ruiz, uživaj i vidimo se uskoro!

Od meča je ukupno zaradio oko sedam miliona dolara. Ali, nikada nije bilo do novca.

- Nikada nije bilo do love. Ovo je do prilike da ispišem istoriju. Ovde sam da bih izgradio svoje nasleđe u kojem će svi znati moje ime. Spreman sam! Nikoga se ne bojim osim Boga! - poručio je Ruiz koji je pobedom nad Dšošuom šokirao svet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija