• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

22:55

BORKOVIĆ STIGAO DO NOVIH BODOVA! Borković 12. na Spa Frankošampu!

Ostali sportovi

BORKOVIĆ STIGAO DO NOVIH BODOVA! Borković 12. na Spa Frankošampu!

Podeli vest

Srpski automobilista Dušan Borković na petoj trci ove sezone u TCR šampionatu, koja je vožena na stazi Spa Frankošamp u Belgiji, zauzeo je 12. mesto i osvojio novih sedam bodova

Vozač "NIS petrol" Racing tima, uz podršku Target Competition tima, sada je u generalnom plasmanu na 10. mestu sa 64 boda.

LUDA TRKA U HOKENHAJMU! Borković kažnjen, pa zbog sukoba sa rivalom ostao u boksu, ali došao do bodova!

Na osnovu 10. pozicije u kvalifikacijama i pravila inverzivnog poretka, srpski vozač na sutraasanjoj trci ima pol poziciju.


Druga trka na stazi Spa Frankošamp vozi se od 11.40.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija