• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2019

10:12

(VIDEO) KRADU NAM POBEDU PRED OČIMA! Fetel se razbesneo tokom trke, evo šta je sve pričao preko timskog radija!

Ostali sportovi

(VIDEO) KRADU NAM POBEDU PRED OČIMA! Fetel se razbesneo tokom trke, evo šta je sve pričao preko timskog radija!

Podeli vest

Velika frka nastala je u finišu trke za Veliku nagradu Kanade kada je Luis Hamilton stigao do prvog mesta zahvalujući kazni Sebastijanu Fetelu, iako je Finac prvi prošao kroz cilj

Odlični vozač "Ferarija" bio je nadomak pobede, ali su mu nakon oduzimanja pet bodova na kraju trke zvaničnici dodelili drugu poziciju, dok je Hamilton došao do nove pobede. Divljao je Fetel tokom trke preko timskog radija, ali uzalud.

(VIDEO) DRAMA U KANADI!Fetel zbog kazne ostao bez pobede, Hamilton slavio!

- Voziš po travi, a onda se vratiš na stazu i imaš sjajan grip - bio je sarkastičan Fetel na timskom radiju pa dodao ljutito:

- Gde sam, dovraga, trebao da idem? Imao sam travu na svojim gumama, njegova je greška što je krenuo da me zatvara. Da je otišao sa unutrašnje strane, prošao bi me - dodao je Nemac na šta su mu iz tima odgovorili da ostane fokusiran i da ima još deset krugova do kraja trke.

- Fokusiran sam, ali kradu nam pobedu pred očima - razočarano je rekao Fetel bespomoćno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija