• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2019

21:36

PAO JE MOĆNI BRAZIL! Odbojkaši Srbije slavili protiv "karioka" posle pet setova!

Ostali sportovi

PAO JE MOĆNI BRAZIL! Odbojkaši Srbije slavili protiv "karioka" posle pet setova!

Podeli vest

Odbojkaši Srbije pobedili su Brazil sa 3:2 (17:25, 25:22, 17:25, 25:20 i 15:12) u okviru Lige nacija

Prvi i treći set su u potpunosti prošli u znaku Brazilaca, koji su na ovaj turnir Lige nacija došli u najjačem mogućem sastavu.

Međutim, u drugom i četvrtom setu izbarnici Nikole Grbića uspeli su da se vrate i izbore ulazak u peti seti.

U taj-brejku je Srbija bolje počela i imala je prednost od dva poena razlike na promeni strana. Bilo je 8:6 ali su Brazilci tada dobro servirali i vratili se u egal. Tako je bilo sve do momenta kada je posle jednog lošeg prijema dobru reakciju na mreži imao Okolić pa je bilo 13:12 na servis Srbije.

Najefikasniji u srpskom timu bili su Lazar Ćirović sa 12 i Petar Krsmanović sa 11 poena, a u Brazilu Lukareli sa 20 poena. Drugog dana trećeg vikenda Lige nacija, u subotu Srbija igra protiv domaćina Portugalije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija