• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

15.06.2019

15:09

(VIDEO/FOTO) EKSKLUZIVNO! VELJKO RAŽNATOVIĆ ZA INFORMER: Nijedan moj meč nije bio namešten!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) EKSKLUZIVNO! VELJKO RAŽNATOVIĆ ZA INFORMER: Nijedan moj meč nije bio namešten!

Podeli vest

Zaljubio sam se u boks, naučio sam da uživam u rukavicama, znoju i bolu. Šiptar Mazrekaj me proziva samo da bi sebe reklamirao, a u stvari ne sme da mi izađe na crtu

Dosadno mi je više da se obazirem na zajedljive komentare, ali nikad nisam imao nameštene mečeve, poručuje srpski bokser Veljko Ražnatović. On kaže da se u boks zaljubio posle prvog treninga i da je naučio da uživa u rukavicama, znoju i bolu.

Jedna je majka

Ceca se, naravno, plaši za mene, kao i svaka druga majka, ali ja to razumem jer je boks opasan
Veljko Ražnatović

Nedavno je u Beogradu nokautirao Hrvata Petra Mravljeva i bio je to prvi meč koji je s tribina ispratila njegova majka, poznata pevačica Svetlana Ražnatović Ceca. Potom se javio šiptarski borac Petrit Mazrekaj, blizak prijatelj zločinca Ramuša Haradinaja, počeo sa provokacijama, navodno izazivajući Veljka na borbu.

Da li su vas pogodile Mazrekajeve optužbe da su vam svi dosadašnji mečevi namešteni?

- Ma, dosadni su više sa tim i Mazrekaj i svi ostali koji pričaju. Ne obraćam pažnju na te komentare. Teram svoju priču, šta da radim. Hvala Bogu, ima sve više ljudi koji shvataju moj trud i odricanje i znaju to da poštuju. Naravno da nijedan moj meč nije bio namešten.

HARADINAJEV BOKSER NE SME DA DOĐE U BEOGRAD, ALI PROVOCIRA VELJKA: Nokautiraću ga kao što sam i ostale Srbe!

Foto: informer

Veljko Ražnatović

 

Nokauter sa diplomom


Da li je tačno da vam majka nije dozvolila da se profesionalno bavite boksom dok ne završite fakultet?
- Tačno je, zato sam tako kasno počeo. Sve vreme sam trenirao, radio sparinge, ali nisam imao borbe. Kada sam završio fakultet, posvetio sam se boksu.
Planirate li da radite u struci ili ste posvećeni samo boksu?
- Završio sam Ekonomski fakultet u Banjaluci, ali nemam u planu time da se bavim. Fakultet sam završio zbog diplome, ali i zbog tog maminog uslova. Meni je uvek želja bila da budem bokser. Meni je samo boks u glavi.

Hoće li biti borbe sa Mazrekajem?

- Iskreno, mislim da je to samo njegov marketinški trik. Ako je izazivač, onda bi po nekim nepisanim pravilima trebalo da dođe u Srbiju da boksujemo. Nerealno je da čovek koji je 10 kilograma lakši od mene priča o meču. Bez obzira na sve, stvarno bih voleo da dođe do te borbe i da ona bude u Srbiji.

Da li ste ranije čuli za Mazrekaja?

- Ne, sve dok nije počeo da preti na društvenim mrežama kako će me nokautirati.

Zar niste vi izazvali njega, tako barem on priča?

- To nije tačno, on je tražio meč. Ja sam tu i čekam ga. Narednu borbu bi trebalo da imam 31. avgusta, ali još uvek ne znam sa kim. Mada, sad bih baš voleo da to bude Mazrekaj. On ima skor 17:0, a ja imam 7:0. Obojica smo neporaženi. To bi stvarno bio spektakl i zbog mog prezimena, ali i zbog njegovog.


Mazrekaj kaže da su mu savetovali da ne dolazi u Srbiju. Da li biste vi pristali da se borite na nekom neutralnom terenu?

- To bi zavisilo od finansijske ponude i o tome pregovara menadžer. Ako idem iz svog grada i iz svoje države, onda to mora da se plati. Mislim da on ima strah od mene, a ne od dolaska u Beograd, i da sve radi samo zbog reklame. Ako želiš da se pobiješ, onda ne ideš po komšiluku da pričaš, nego odeš i pobiješ se. Garantujem mu da mu u Srbiji i Beogradu neće faliti dlaka s glave, osim kad bude sa mnom u ringu.

VELJKO ODGOVORIO NA PROZIVKU HARADINAJEVOG PRIJATELJA! Bićeš bezbedan svuda sem U RINGU!

 

Ne znam šta je očinska ljubav


Sve pobede posvećujete pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu. Da li naročito tokom borbi osetite da vam nedostaje? Razmišljate li kakve bi vam savete davao, kolika bi vam bio podrška?
- Ne znam zašto bi mi tad posebno nedostajao. Ja se njemu bliže osećam u nekim drugim stvarima, a ne u ringu. Kada se borim, tu smo samo protivnik i ja. Ali ako mislite na očinsku podršku, moram da kažem da je nikad nisam imao i navikao sam da živim bez nje. Ne znam kako je to. Prosto sam ravnodušan sa te strane, ali samo iz neznanja. Nažalost, to nikad nisam osetio.


Vaša majka Svetlana Ražnatović bila je samo na vašem poslednjem meču sa Mravljevim. Šta vam je rekla nakon borbe?

- Bravo sine, svaka čast. Šta drugo da mi kaže. Kao i svaka druga majka, ona se plaši za mene, ali ja to razumem. Boks je nezahvalan sport, jedan udarac menja sve.

Zašto ste onda izabrali baš boks?

- Znam da to zvuči kao kliše, ali prosto se zaljubiš u rukavice, u ring, naučiš da budeš znojav i uživaš u bolu. Smatram da je to pravi muški sport.

Kako se pripremate za borbu?

- Snagu i kondiciju radim sa Igorom Tomaševićem, a treniram sa Jovanom Rakonjcem u Bokserskom klubu "Fontana". Takođe, trudim se da se hranim što zdravije, mada, ponekad se opustim i prekršim pravila ishrane. Srećom nemam problema sa kilažom.

Ko vam je idol?

- Neka to bude Roj Džons. On je najbolji bokser svih vremena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 4 godine

Simpatican Momak zelim ti od Srca puno zdravlja i srece u buducnosti

Mostarac

pre 4 godine

Eno Hrvata trosi pare po Čapljini, kladio se na sebe... Da ce da padne.... Cijela Capljina se smije.

AlbaKos

pre 4 godine

Mazrekaj dolazi sa zastavom Republike Kosova I simbole UCK. Josh sa 2000 pratioca.ako to vi to nemozete dozvolit onda shto lupash. Eto moj predlog. Mec u Tirana povedi sliku svog oca zlocinca I shta hocesh. Ako si to hrabar ponudi to a ti to necesh zato shto si kukavica ko tvoj babo

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija