• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.06.2019

09:03

JAKA PORUKA SELEKTORA! Savić: Ni kiša ni sneg nas neće zaustaviti!

Ostali sportovi

JAKA PORUKA SELEKTORA! Savić: Ni kiša ni sneg nas neće zaustaviti!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, posle pobede protiv Australije 12:8 u prvom meču na finalom turniru Svetske lige, rekao je da je njegov tim zaslužio trijumf igrom u odbrani i kontrama

- Australija je uvek bila kvalitetna ekipa. Od davnina igramo tvrdo s njima. Loš početak, munje i gromovi su nas spasili. Kontrama i malo boljom odbranom smo zaslužili pobedu. Moramo da povedemo računa o igraču manje, tu je škripalo - rekao je Savić novinarima posle meča.

On se osvrnuo i na sledeći meč sa Hrvatskom.

- Jedan klasik, ali u svakom slučaju, nadam se kvalitetnoj utakmici - rekao je Savić i odao priznanje navijačima koji su ostali na tribinama uprkos nevremenu, zbog kojeg je meč bio i prekinut.

- Ni kiša ni sneg ne mogu nam ništa. Uslovi su bili fenomenalni, ali šta da radimo kad je vreme takvo. Igrači sigurno nisu ostali mokri - zaključio je Savić.

NEVREME U BEOGRADU SMETA VATERPOLISTIMA! Zbog grmljavine i kiše prekinut meč Srbije i Australije!


Vaterpolista Stefan Mitrović rekao je da kiša nije toliko smetala, koliko je grmljavina bila neprijatna.

- Dobro nam je došla pauza da se saberemo i dođemo sebi. Na kraju pobeda, obezbedili smo plasamn u dalju fazu takmičenja što je najbitnije - rekao je Mitrović i dodao da očekuje nezgodnu utakmicu protiv Hrvata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija