• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2019

23:38

HVALA LJUDIMA DO NEBA! Pijetlović u neverici: Ovo sam prvi put doživeo, pola bazena se nije videlo!

Ostali sportovi

HVALA LJUDIMA DO NEBA! Pijetlović u neverici: Ovo sam prvi put doživeo, pola bazena se nije videlo!

Podeli vest

Vaterpolista Srbije Duško Pijetlović rekao je da nikada ranije nije doživeo pljusak kao današnji u finalu Svetske lige u Beogradu, da se pola bazena nije videlo, ali je istakao da je mnogo teže bilo navijačima na tribinama Tašmajdana

Prvi put da sam doživeo da je stvarno teško igrati po kiši. Nama, inače, kiša ne smeta, u vodi smo, ali prvi put da je ovakav pljusak naišao da se ne vidi pola bazena, dosta stvari je bilo usporeno. Ali, sigurno nam je bilo laške nego ljudima na tribinama, stvarno im skidam kapu, hvala im do neba -  rekao je Pijetlović agenciji Beta nakon finala Svetske lige.

Foto: Starsportphoto

 

(VIDEO) BOŽE PRAVDE GRMELO NA TAŠU! Ovim momcima NI OLUJA NIŠTA NE MOŽE!

Srbija je osvojila Svetsku ligu, pošto je u finalu pobedila Hrvatsku sa 12:11, a poslednja četvrtina igrana je po jakoj kiši u Beogradu.

- Mi genaralno u poslednjih par godina imamo problem s Hrvatskom. Otkako su promenili generaciju dobili su na čvrstini, na fizičkoj spremnosti. Opet, mi smo malo ostareli, nismo promenili generaciju mnogo tako da imamo mali problem s njima u završnicama. Ali, generalno mislim da smo još uvek kvalietenija ekipa od njih i da ćemo uspeti da izlazimo na kraj sa njima.

(VIDEO) SVAKA NAŠA UTAKMICA SA HRVATIMA JE LUDA! Mitrović: Ovako se poštuje reprezentacija i država!

Trijumfom na otvorenom bazenu Sportskog centra Tašmajdan, Srbija je izborila vizu za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

- Pao nam je veliki teret sa leđa. Imamo sad godinu dana bez pritiska kvalifikacija za Olimpijske igre. Igraćemo rasterećeno svaki turnir i to je veliki plus na svakom turniru iako ćemo, naravno, na svakom turniru ići na osvajanje medalje. Ali lakše se diše - rekao je Pijetlović.

Obezbeđena viza za Tokio svakako ne znači da se Srbija na Svetskom prvenstvu neće boriti za najsjajnije odličje.

- Uvek se ide na medalju, uvek ciljamo zlato. Kakav će tim biti na SP još se ne zna, mnogo igrača je istrošeno... Dejan Savić još nije odlučio kako će izgledati tim, možda nekog i odmori, ali koji god da je tim Srbija uvek ide na zlato - rekao je Pijetlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija