• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2019

20:10

BRAVO! Miciću srebro na Evropskim igrama, Srbija stigla do pete medelje u Minsku!

Ostali sportovi

BRAVO! Miciću srebro na Evropskim igrama, Srbija stigla do pete medelje u Minsku!

Podeli vest

Srpski rvač Stevan Mićić osvojio je srebrnu medalju na Evropskim igrama u Minsku, pošto je danas u finalu kategorije do 57 kilograma slobodnim stilom poražen od Azerbajdžanca Mahira Amiraslanova rezultatom 9:1

To je peta medalja za srpski tim na Igrama, nakon zlata i srebra u streljaštvu, odnosno dve bronze u sambu.

- Ponosan sam što sam predstavljao Srbiju na ovom takmičenju i što sam uspeo da za Srbiju osvojim medalju. Puno mi znači, ali znam da puno znači i ljudima koji me podržavaju i verujem da će ova medalja doprineti razvoju rvanja slobodnim stilom u Srbiji. Protivnik je veoma dobro rvao, a ja sam napravio par manjih grešaka koje su me koštale. I te greške će svakako biti nešto iz čega ću izvući pouku. Za mene je ovo bila dobra provera pred Svetsko prvenstvo u septembru, ali i prvo veliko takmičenje nakon ozbiljne povrede tako da sam svakako zadovoljan - rekao je Mićić nakon finalnog meča.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija