• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2019

15:12

ALBANAC SE BUSAO U GRUDI PA PODVIO REP! Veljko Ražnatović putuje u Kanadu, rival Meksikanac!

Ostali sportovi

ALBANAC SE BUSAO U GRUDI PA PODVIO REP! Veljko Ražnatović putuje u Kanadu, rival Meksikanac!

Podeli vest

Veljko Ražnatović je u svojoj klasi pokazao i dokazao da je prevazišao konkurenciju u Evropi, kaže trener našeg najboljeg kruzeraša Jovan Rakonjac u najavi sledećeg meča

Jedan od najboljih srpskih boksera nakon sedam pobeda u profi karijeri u isto toliko mečeva, od čega četiri nokautom, u ring će ponovo 7. septembra i to u Kanadi, najverovatnije u gradu Edmonton.

Rival će mu biti Meksikanac, a njegovo ime se još drži u tajnosti!

Ništa od meča sa Albancem


Petrit Mazrekaj, albanski bokser iz južne srpske pokrajine Kosovo, busao se u grudi, slikao sa Ramušem Haradinajem i po prištinskim portalima izazivao Veljka na meč. Međutim, zvanične ponude od njegovog tima za organizaciju meča nije bilo.
- Nisam čuo za njega dok me nije prozvao. Odmah sam javno rekao da prihvatam meč, samo neka se javi mom timu. To što se slikao sa Haradinajem i gurao priču velike Albanije me ne zanima, on me čak i ne nervira jer je nebitan. Sada je za mene ta priča završena. Moj sledeći rival je Meksikanac, u Kanadi - kaže Veljko.

- Veljkov menadžer Luka Popović i ja uspeli smo da dogovorimo meč sa Meksikancem u Kanadi. Biće to istinski spektakl, najveći meč u Ražnatovićevoj karijeri. Nema sumnje da je on svojim mečevima dosad pokazao da je borac za velika dela. Radićemo maksimalno ozbiljno do početka septembra kada planiramo već da idemo u Kanadu, kako bi Veljko imamo dovoljno vremena da se aklimatuzuje. Tamo ćemo takođe raditi pakleno do samog meča. Rival je sigurno daleko bolji i spremniji od svih sa kojima je Veljko boksovao, ali i naš borac je protiv Hrvata Petra Mrvalja koga je bacio na pod za samo minut i po dokazao da je iz meča u meč sve bolji - ponosno ističe Rakonjac.

Veljko se posle spektakularne pobede nad Hrvatom u hali "Ranko Žeravica" otisnuo put Španije.

U Barseloni je vredno trenirao sa tamošnjim reprezentativcima u poznatom bokserskom kampu. Puca od snage i samopouzdanja i ne krije zadovoljstvo lokacijom i sledećim rivalom.

Foto: informer

 



- Biće to prvi put da imam meč van regiona. Osećam pozitivnu tremu koja mi daje snagu da još jače treniram. Znam koliko je kvalitetan moj sledeći rival, ali znam i svoje mogućnosti. Ništa se u mom pristupu nikada neće promeniti. Uvek idem na pobedu, nadam se nokautom. Spreman sam za najveći izazov u karijeri - u dahu priča talentovani kruzeraš.

Foto: informer

 



Trener, menadžer i sam Veljko očekuju da će na meču imati veliku podršku naših ljudi iz Kanade i Amerike. Srbin će u ring ući uz pesmu: "Dogodine u Prizrenu"!

 

BONUS VIDEO: (VIDEO/FOTO) EKSKLUZIVNO VELJKO RAŽNATOVIĆ ZA INFORMER: Nijedan moj meč nije bio namešten!

BONUS VIDEO: Veljko Ražnatović nokautirao Mrvalja



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija