• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2019

09:19

(FOTO) KIK BOKS SPEKTAKL U JAGODINI! Palmini tigrovi - Grčka 3:3

Ostali sportovi

(FOTO) KIK BOKS SPEKTAKL U JAGODINI! Palmini tigrovi - Grčka 3:3

Podeli vest

Na međunarodnom, 22. kik boks turniru, koji svake godine na Ivanjdan, 7. jula, organizuje Kik boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, sinoć su reprezentativci "Palminih tigrova" boksovali nerešeno sa reprezentacijom Grčke 3:3

 

Meč je, po proceni organizatora pratilo više od 6.000 gledalaca, a održan je, zbog kiše, u Sportskoj hali JASA u Jagodini.

Meč je zvanično otvorio guverner Crvenog mora iz Egipta, Ahmet Abdalah.

- Izuzetno sam srećan što sam ovde i što opet vidim ovu divnu zemlju i ovaj divan narod. Želim da posebno pozvdravim vašeg predsednika Aleksandra Vučića i da kažem da je on predsednik dostojan kakav jednom narodu i treba. Posebno sam srećan što sam se danas susreo i sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem. I naravno želim da se zahvalim na pozivu mom bratu Palmi. Živela Srbija živeo Egipat - rekao je otvarajuči meč guverner Abdalah.

A u ringu sve je prštalo od prve do poslednje sekunde. Evo rezultata : Strahinja Petrović – Eduard Kourintian 2:1, Predrag Mijajlović – Petros Athanasiou 1:2, Danijel Memedovski – Loula Marios 0:3, Aleksandar Đorđević – Alexandros Mavromatidis 0:3, Dušan Radović – Janis Selalmazidis 3:0, Aleksandar Konovalov – Vitalik Maiborodoa 3:0. Ukupno Palmni tigrovi – Grčka 3:3. Nakon 22 godine koliko se održavaju mečevi ovim povodom skor za Palmine tigrove je 17 pobeda, 3 poraza i 2 remija.

Svetski i evropski profesionalni i amaterski šampion Aleksandar Konovalov sve tri runde je dobro izudarao kapitena grčke reprezentacije, koji je ipak ostao na nogama do kraja. „Gubili smo 1:3, uspeli smo da izjednačimo, ostaje žal za pobedom. Videli ste i sami što se mog meča tiče, koliko je Grk dobio i izdržao udaraca, ja mislim za celu grčku reprezentaciju. Hvala publici na velikoj podršci i hvala Draganu Markoviću Palmi bez koga mi ne bi imali ovako uspešne karijere kakve imamo“, rekao je posle meča Konovalov.

Mečeve su pratili i prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, ministar Aleksandar Antić i Zoran Ðorđević, ambasadori i predstavnici stranih ambasada u Srbiji: Egipta, Palestine, Kine, Bugarske, Gvineje, predsednik Kik saveza Srbije Srđan Bugarčić.

Foto: Tanjug

Njihov domaćin je bio vlasnik "Palminih tigrova", predsednik Skupštine grada i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma.

Mečevi su održani u kategoriji K1 i lou kik.

Foto: Tanjug

Na ovom turniru do sada su učestovale reprezentacije: Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, BiH, Poljske, Belorusije, Kazahstana, Češke, Portugalije, SAD...

Foto: Tanjug

Reprezentativci "Palminih tigorova", pobedili su 17 puta, izgubili su od reprezentacije Portugalije, Rusije i SAD, sa Kazahstanom su boksovali nerešeno i sada sa Grčkom.

Vlasnik i osnivač "Palminih tigrova" je Dragan Marković  Palma, koji je rođen i živi u Končarevu i slavi Ivanjdan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17