• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2019

23:06

(FOTO) FENOMENALNA BORILAČKA PREDSTAVA na velikom SBC 22 u Bačkoj Palanci

Ostali sportovi

(FOTO) FENOMENALNA BORILAČKA PREDSTAVA na velikom SBC 22 u Bačkoj Palanci

Podeli vest

U Bačkoj Palanci uspešno je održana još jedna internacionalna MMA manifestacija najviše klase!

Zaista brojna publika, od oko 6000 gledalaca, na otvorenim terenima sportskog centra “Tikvara”, kao i svi oni širom sveta koji su imali priliku da ovaj vrhunski sportski spektakl isprate putem besplatnog internet prenosa koji je organizator omogućio za njih, imali su priliku da uživaju u 8 fantastičnih MMA borbi!

Pred prepunim gledalištem, kruna večeri bio je duel za pojas SBC šampiona u velter kategoriji, izmedju dva renomirana borca iz Brazila, u kojoj je nakon pravog rata u SBC heksagonu do pobede u trećoj rundi došao Gian "Pitbull" Siqueira, koji je protivniku, Eriju Silveiri, naneo prvi profesionalni poraz u karijeri.

Foto: Promo

U drugoj najvažnijoj borbi večeri, evropski potencijal iz Family Fight Teama, Miro Jurković, stigao je do sedme profesionalne pobede sudijskom odlukom, nakon veoma teške borbe protiv beskompromisnog Nenada Avramovića iz Beograda.

Iskusni Andjelko Kitić iz Hrvatske slavio je tehničkim nokautom protiv domaćeg borca, Branislava Hudjana. Mladi Mateo Bolfan u jednoj od najzanimljivijih borbi manifestacije odradio je sjajan posao i stigao do prve profesionalne pobede protiv Nemanje Prhića, dok je jedan od najvećih potencijala regionalne MMA scene, Mario Žgela, impresivno, gušenjem u prvoj rundi, savladao mladog borca iz Bačke Palanke, Milana Bodonjija.

Foto: Promo

Još dva borca iz Zagreba slavila su na SBCu 22 - Andreo Kolić u sjajnoj borbi pobedio je Rifata Pruševića tehničkim nokautom, dok je na sličan način do prve profesioalne pobede stigao i Denis Lovrić iz American Top Teama, protiv Mirka Jovanovića.

Takodje, Stanislav Krofak stigao je do šeste profesionalne pobede u drugoj rundi, nakon povrede mladog Nebojše Mršića iz Bačke Palanke!

Foto: Promo

Sve u svemu, imali smo priliku da uživamo u veličanstvenoj sportskoj priredbi u Bačkoj Palanci, gde je sama organizacija, kvalitetna produkcija i kvalitet priredjenih borbi bio na vrhunskom nivou, i pokazao da SBC kao već najcenjenija domaća i regionalna MMA promocija, potvrdjuje svoj renome jedne od najboljih evropskih borilačkih scena!

Foto: Promo

 

Budućnost izgleda svetlo, dok SBC nastavlja sa promocijom najviših sportskih vrednosti i najbrže rastućeg sporta današnjice ljudima u našoj zemlji i inostranstvu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija