• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2019

14:50

VELJKO I ROKI ZAJEDNO U RUSIJI! Ražnatović sa Silvesterom Staloneom na bokserskom spektaklu u Moskvi!

Ostali sportovi

VELJKO I ROKI ZAJEDNO U RUSIJI! Ražnatović sa Silvesterom Staloneom na bokserskom spektaklu u Moskvi!

Podeli vest

Veljko Ražnatović (22) će biti promoter Međunarodnog dana boksa koji će po drugi put biti održan na Crvenom trgu u Moskvi (21. i 22. jul)

Najbolji srpski kruzeraš pozvan je od Bokserskog saveza Rusije kao najperspektivniji borac iz ovog dela Evrope da kao promoter učestvuje na najmasovnijoj i najglamuroznijoj bokserskoj manifestaciji u prestonici najveće zemlje na svetu. Društvo će mu praviti ni manje ni više nego Roj Džons i Silvester Stalone!

HARADINAJEV BORAC PROZIVA NIKAD JAČE! Veljko ponovo na udaru, optužili ga da nije borac!

Naravno, poziv je sa oduševljenjem prihvatio.

- Ljudi, rečima ne mogu da vam opišem kakva je ovo čast za mene. Svi znaju koliko volim našu bratsku zemlju Rusiju i kakvo mišljenje imam o njihovom boksu. To je vrh u Evropi i sam krem svetskog boksa. Biti deo takve manifestacije je nešto o čemu sam dosad mogao samo da sanjam - u dahu će Veljko.

Foto: Instagram/Veljko Ražnatović

Prvog dana na spektakla na Crvenom trgu u otvorenom treningu se očekuje oko 10.000 dece i mladih čime će organizator pokušati da obori Ginisov rekord. Sledećeg dana na programu je spektakl u profi boksu začinjen mečom za WBA kontinentalnog šampiona između domaćeg borca Fedora Čudinova i Amerikanca Majka Gavronskog.

Ono što Ražnatovića posebno čini srećnim i što, priznaje, u njemu budi tremu, iako važi za beskompromisnog borca, je što će biti rame uz rame sa idolom, Roj Džonsom. Pored njih dvojice promoteri su i slavni holivudski glumac Silvester Stalone, popularni Roki, ali i brojni svetski šampioni u profesionalnom i olimpijskom boksu. Naravno, gosti su i svi vodeći ljudi svetskog boksa, menadžer, promoteri i treneri.

- Nikada se ovako nisam osećao. Drhtim, jedva čekam da se sretnem sa Džonsom i Staloneom - kroz smeh kaže momak koji ima lavlje srce i koji iz meča u meč pokazuje da i te kako ima talenat za borbu među konopcima. Uostalom, u prilog tome ide i besprekoran učinak u karijeri mladog Ražnatovića: sedam mečeva, isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija