• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

16:14

PRINCEZA KATARINA I KOMPANIJA MOZZART DONIRALI INFUZIONE PUMPE! Klinika za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije dobila medicinsku opremu!

Ostali sportovi

PRINCEZA KATARINA I KOMPANIJA MOZZART DONIRALI INFUZIONE PUMPE! Klinika za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije dobila medicinsku opremu!

Podeli vest

Princeza Katarina Karađorđević i direktor Sektora korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart Borjan Popović uručili su danas dve infuzione pumpe i 90 kompleta potrošnog materijala za pumpe Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beogradu, u vrednosti od 5.000 evra. Infuzione pumpe obezbeđuju pravovremeno i ispravno doziranje lekova i hranljivih materijala pacijentima

Kompanija Mozzart je, u januaru ove godine, već sarađivala sa Fondacijom princeze Katarine kada je bila donator u organizaciji tradicionalnog božićnog prijema organizovanog za 1000 dece bez roditeljskog staranja na Belom dvoru.

- Zahvaljujem se kompaniji Mozzart i gospodinu Borjanu Popoviću što su nam pomogli u isporuci ove vredne donacije. Sigurna sam da će ova oprema unaprediti oporavak pacijenata i rad lekara i medicinskog osoblja klinike – rekla je princeza Katarina obraćajući se prisutnima.

- U okviru društveno odgovornog poslovanja, koje je u kompaniji Mozzart odavno postalo praksa, mi novčana sredstva i donacije u robi usmeravamo onima kojima je pomoć preko potrebna. Svesni smo situacije u kojoj se nalazi naše zdravstvo i imamo tu čast da kroz saradnju sa Fondacijom princeze Katarine doniramo medicinsku opremu ovoj instituciji od nacionalnog značaja. Klinika za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije je jedna od najvažnijih zdravstvenih ustanova u našoj zemlji, poznata po izvrsnim stručnjacima i svetski priznatim rezultatima, te se iskreno nadamo da će ova donacija olakšati pacijentima boravak u njoj – rekao je Popović.

Dr Miloš Joković, direktor Klinike za neurohirurgiju KCS, kao i celokupno medicinsko osoblje, zahvalili su princezi Katarini i kompaniji Mozzart na donaciji i pruženoj pomoći


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Neka nam objasni INFORMER o kojoj i CIJOJ PRINCEZI I PRINCU I KRALJU I KRALJUICI SE RADI Da nisu to oni sto ih SRBI MRZE ?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija