• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2019

16:21

POBEDA SAVI ZA ROĐENDAN! "Delfini" jedva čekaju okršaj sa Grčkom za četvrtfinale!

Ostali sportovi

POBEDA SAVI ZA ROĐENDAN! "Delfini" jedva čekaju okršaj sa Grčkom za četvrtfinale!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije očekivano lako i ubedljivo savladali su Južnu Koreju 22:2, u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kvangdžuu

Po završetku utakmice koja je pre ličila na solidan trening Radomir Drašović kaže da će biti spremni za okršaj sa Grčkom u narednom kolu.

- Izašli smo nepovređeni i svi ćemo biti spremni za najvažniji meč sa Grčkom. Oni su kvalitetna ekipa, ozbiljna. Videlo smo kako su u duelu sa Crnom Gorom brzo preokrenuli rezultat. Centri su im odlični. Biće možda i teže nego protiv Crne Gore ali daćemo sve od sebe - rekao je Drašović.

Sava Ranđelović je proslavio je u sredu 26. rođendan. 

- O Grčkoj razmišljamo od juče još. Imaju sjajne centre i Funtulisa. Ako damo maksimum mogli bi do pobede i prvog mesta u grupi - kazao je Ranđelović.

SVETSKO PRVENSTVO! "Delfini" razneli domaćina, sa Grcima za prvo mesto!

Najefikasniji protiv Južne Koreje bio je Nikola Jakšić sa pet golova.

- Mi smo već počeli pripreme sa Grčkom. Ona je najbitnija sada za nas. Ako pobedimo bićemo prvi u grupi. Tek smo krenuli i verujem da ćemo ići jače i jače.

Viktor Rašović optimista je pred utakmicu sa Grčkom.

- Nije bilo teško protiv Južne Koreje. Kontrolisali smo od početka do kraja. Imamo velike šanse protiv Grčke, verujem u sastav i vereujem da možemo da pobedimo. Ovaj sastav Srbije ima velike šanse.

S obzirom na to da je Grčka u prvom kolu tukla Koreju sa 26:3, Heleni su ostali na prvoj poziciji, zbog bolje gol-razlike. Nije to beznačajno, jer će Srbija morati u poslednjem kolu da juri pobedu protiv Grka, da bi osvojila prvo mesto i direktan prolaz u četvrtfinale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija