• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2019

20:10

NE MOŽEMO DA KOMUNICIRAMO KAO PRE! Šumaherov prijatelj otrkio nove detalje o Nemcu!

Ostali sportovi

NE MOŽEMO DA KOMUNICIRAMO KAO PRE! Šumaherov prijatelj otrkio nove detalje o Nemcu!

Podeli vest

Jedan od retkih ljudi koji može da posećuje Mihaela Šumahera, Žan Tod, otkrio je nove detalje o zdravstvenom stanju nekadašnjeg vozača Formule 1, o kojem se malo zna od kako je doživeo nesreću

On je nedavno bio u porodičnoj kući Šumahera u Švajcarskoj, gde se on oporavlja od posledica teške nesreće koju je doživeo. Posle toga dao je intervju za Radio Monte Karlo, gde je dao jednu od retkih informacija o stanju slavnog Nemca.

On je poručio da se Mihael bori, kao i njegova porodica, ali da njihovo prijateljstvo više ne može da bude isto, jer ne mogu da komuniciraju kao pre.

Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao pre. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.

- Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima.

Prethodnog meseca njegova supruga Korina dala je jednu od retkih informacija vezanih za Mihaela Šumahera.

Mihael je borac i nikada neće odustati - rekla je Korina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija