• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

11:42

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE! Kapiten Novog Zelanda: Sve ispred nas je PALO! Žrtve su bile u bezizlaznoj situaciji!

Ostali sportovi

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE! Kapiten Novog Zelanda: Sve ispred nas je PALO! Žrtve su bile u bezizlaznoj situaciji!

Podeli vest

U Gvangžuu, južnokorejskom gradu koji je domaćin Svetskog prvenstva u sportovima na vodi, došlo je do tragedije koja je odnela dva života

U jednom  noćnom klubu koji je bio punom sportista pao je balkon. Poginule su dve osobe, dok je desetak sportista povređeno. 

Kapiten novozelandske reprezentacije u vaterpolu Met Smol bio je na delu balkona koji je ostao čitav.

- Sve je bilo kao i obično, kada se bukvalno sve ispred nas sručilo dole. Niko od naših momaka nije povređen, u tom smislu smo prošli dobro, ali smo svi uznemireni. Uradili smo šta smo mogli, mada i nismo mogli mnogo u tim prvim trenucima. Žrtve su bile u bezizlaznoj situaciji, mi smo gledali da se, posle početnog šoka, prebrojimo, da vidimo da li smo svi i dalje tu - rekao je Smol.

(VIDEO/FOTO) HOROR U JUŽNOJ KOREJI! Reprezentativci jedva izbegli smrt, POGINULE DVE OSOBE!

Policija je uhapsila jednog od vlasnika noćnog kluba i pozvala još trojicu zvaničnika kluba da bi ispitala da li je srušeni balkon bio nelegalno izgrađen.

Procenjuje se da je u trenutku nesreće, dva i po sata iza ponoći, u klubu bilo oko 370 osoba, mnogi od njih - sportisti, učesnici svetskog prvenstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija