• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

30.07.2019

22:50

ODBOJKAŠICE KREĆU PO VIZU ZA OLIMPIJSKE IGRE! Terzić odredio koga vodi u Poljsku!

Ostali sportovi

ODBOJKAŠICE KREĆU PO VIZU ZA OLIMPIJSKE IGRE! Terzić odredio koga vodi u Poljsku!

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije otputovaće sutra na turnir interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre, gde će joj rivali biti Tajland, Portoriko i Poljska

Selektor Zoran Terzić rekao je kakva su njegova očekivanja od turnira.

OŠTRO! Selektor odbojkašica Terzić: Ko odbije da igra za reprezentaciju, ostaje bez nacionalnog priznanja!

- Treneri nikad nisu u principu zadovoljni pripremama, uvek mislimo da smo mogli i više toga da napravimo. Generalno je okej, devojke su uglavnom spremne i zdrave, iako ima sitnih problema, ali ništa ozbiljno, što je najvažnije. Nismo na nivou kao što je bio pred odlazak na Svetsko prvenstvo i iskreno mi je žao zbog toga. Nismo uspeli da dovedemo na najviši mogući nivo. Pitanje je kako će to izgledati tamo - rekao je selektor Zoran Terzić dan pred put. 


Na spisku su Maja Ognjenović, Slađana Mirković, Ana Bjelica, Tijana Bošković, Silvija Popović, Teodora Pušić, Stefana Veljković, Maja Aleksić, Mina Popović, Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Srpske odbojkašice će u Vroclavu prvu utakmicu igrati u petak od 17.00 protiv Tajlanda, a zatim slede dueli u subotu u istom terminu sa Portorikom i nedelju od 20.30 sa domaćinom turnira Poljskom. 

- Idemo utakmicu po utakmicu i iskreno se nadam da ćemo igrati sve bolje i da ćemo poslednju sa Poljskom igrati najbolje. E, sad, najviše me uvek plaši prva utakmica, pogotovo jer je Tajland nezgodna ekipa sa kojom nam je uvek teško i koja nas je vrlo lako pobeđivala svojevremeno. Mnogo toga će zavisiti od tog duela, a sa nekim kvalitetom i iskustvom koje posedujemo, možemo da pobedimo reprezentacije koje su generalno ispod nas po kvalitetu na rang listi i svemu drugom. Ali, ne treba se zavaravati da to možemo da uradimo sa pola snage - dodao je selektor Srbije.

Po njegovim rečima, ekipa najviše informacija ima o Poljskoj, o Tajlandu manje, a o Portoriku najmanje, ali da za tu selekciju "to možda i nije toliko bitno" jer je znatno slabija od ostale dve reprezentacije. 

Plasman na Olimpijske igre koje će se sledeće godine igrati u Tokiju ostvariće pobednik grupe. Ako ne izbori plasman, Srbija će novu šansu imati u januaru, kada će se igrati kontinentalne kvalifikacije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija