• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2019

13:55

SADA JE I DEFINITIVNO! Ivana Španović preskače SP!

Ostali sportovi

SADA JE I DEFINITIVNO! Ivana Španović preskače SP!

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović povredila se tokom nastupa na mitingu u Berlinu, a posle obavljenih pregleda potvrđeno je da ona neće učestvovati na finalu Dijamantske Lige, kao ni na Svetskom prvenstvu u Dohi

– Povreda je dovoljno ozbiljna da  sprečava Ivanu da nastupi na svetskom prvenstvu. Potrebno je tri-pet nedelja da se mišić regeneriše i ojača, tako da će se Ivana u narednom periodu posvetiti rehabilitaciji i nakon toga krenuti sa pripremama za narednu sezonu - izjavio je doktor Jovan Đurović.

Ivana je vidno utučena.

– Povreda se desila neočekivano i bez obzira na ozbiljnost povrede, psihički mi je, koliko je to moguće, lakše pala činjenica da se to desilo na ovom mitingu, a ne na šampionatu, kao sto je bio slučaj sa ahilovom tetivom prošle godine na evropskom prvenstvu. Ovo je definitivno bila godina izazova za mene, te se okrećem rehabilitaciji i odmoru. Želim da se potpuno oporavim i fokusiram na ono najvažnije, a to su Oiimpijske Igre u Tokiu - rekla je Španovićeva.

Trener Goran Obradović veruje u brzi povratak

Prvi cilj za ovu 2019.godinu Ivana je uspešno ostvarila, odbranila je titulu evropske dvoranske prvakinje. Letnja sezona bila je posvećena samo jednom takmičenju, svetskom prvenstvu. Nažalost, ovakve stvari se dešavaju, sledi period oporavka i verujem da će Ivana, već polovinom oktobra, i fizički i psihički biti spremna za nove izazove, za olimpijske izazove - dodao je trener Obradović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija