• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2019

20:53

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ Veličanstven doček Tijane Bošković u rodnoj Bileći nakon osvajanja evropskog zlata - orlilo se "Marš na Drinu"!

Ostali sportovi

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ Veličanstven doček Tijane Bošković u rodnoj Bileći nakon osvajanja evropskog zlata - orlilo se "Marš na Drinu"!

Podeli vest

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković imala je veličanstven doček u rodnoj Bileći nekoliko dana nakon što je u Ankari sa reprezentacijom Srbije odbranila naslov prvaka Evrope

Mlada 22-godišnja korektorka, koja je dobila i MVP priznanje, došla je u punu halu u ovom hercegovačkom gradiću i doživela ovacije sugrađana koji su ponosni na nju.

Tribine u bilećkoj hali bile su pune, a sa razlasa se čula pesma "Marš na Drinu" dok je naša zlatna devojka koračala dok su joj sugrađani aplaudirali.

Podsetimo, Srbija je u nedelju u Ankari posle pet setova bila bolje od Turske i odbranila evropsku titulu od pre dve godine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija