• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

15:10

ŠTETA! Srbija bez predstavnika u Ligi šampiona!

Ostali sportovi

ŠTETA! Srbija bez predstavnika u Ligi šampiona!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde i Šapca porazima i u mečevima trećeg kola druge runde kvalifikacija oprostili su se od borbe za plasman u Ligu šampiona

Crveno-beli su bili organizatori turnira u Beogradu, a posle neuspeha u duelima sa Pajs d'Aiksom (8:13) i Jadranom iz Splita (9:14) u poslednjem kolu izgubili su i od Vuljegmenija 8:3.

Po jedan gol za srpski tim postigli su Vasilije Martinović, Ivan Gusarov i Marko Radović, dok je Grke je druge pobede predvodio Hrvat Andrija Bašić sa četiri pogotka.

Jadran ima dva trijumfa i pre današnjeg duela sa Pajs d'Aiksom zajedno sa Vuljegmenijem obezbedio je nastavak takmičenja.

Srpski prvak Šabac na turniru u španskom gradu Terasi takođe je pretrpeo sva tri poraza, redom od Strazbura 12:9, Terase 12:5 i u nedelju od Steaue 17:13.

Đorđe Vučinić je bio najefikasniji u timu iz Šapca sa četiri gola, a dva je upisao Čanselor Ramirez. Kod Rumuna su se istakli Andrei Prioteasa sa pet i Andrei-Tudor Fulea i Emanuil Solanakis sa po tr pogotka.

Iz ove grupe plasman u sledeći krug takmičenja obezbedili su Terasa i Strazbur.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija