• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2019

18:06

DOBRI SU UKRAJINCI, ALI MI SMO SRBIJA! Kovač o četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

DOBRI SU UKRAJINCI, ALI MI SMO SRBIJA! Kovač o četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Selektor odbojkaške repezentacije Srbije Slobodan Kovač, uoči duela protiv Ukrajine (utorak, 20.30) u četvfinalu Evropskog prvenstva, izjavio je da će ekipa biti maksimalno spremna i neće dozvoliti rivalu da napravi iznenađenje kao protiv Belgije

On ističe da Ukrajina ima kvalitetan tim, da njegovi igrači moraju da budu pažljivi, ali da je ipak, kvalitet na njihovoj strani.

- Nepoznanica, jedna dobra reprezentacija. Poslednjih godina imali su dosta uspeha u mlađim kategorijama. Moramo da budemo pažljivi, da se dobro spremimo, igrači da maksimalno koncentrisano uđu u meč, jer je to reprezentacija koja je već napravila iznenađenje. Mi nismo Belgija, mi smo Srbija. Dočekaćemo ih maksimalno spremno i daćemo sve od sebe da odemo u polufinalu - rekao je Kovač.

MOŽEMO LI MALO DA PRIČAMO O UTAKMICI? Atanasijević odgovorio Podraščaninu pred meč protiv Ukrajine!

 

On se još jednom osvrnuo na trijumf protiv Češke u osmini finala.

- Sigurna, važna pobeda. Kada te ekipe iz možda sredine evropskog kvaliteta igraju protiv Srbije, nemaju šta da izgube, igraju rasterećeno, rizikuju 100 odsto, pa onda to rizikovanje napravi neki mali problem kao što su nama Česi u prvom setu. Bili smo jaki, izdržali smo njihove nalete i rezultat je taj kojim može da budemo zadovoljni - poručio je on.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija