• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2019

00:04

NE MOGU DA KAŽEM ŠTA SAM REKAO IGRAČIMA, ALI DELOVALO JE! Kovač: Hvala ovim sjajnim momcima, DAĆEMO SVE OD SEBE U FINALU!

Ostali sportovi

NE MOGU DA KAŽEM ŠTA SAM REKAO IGRAČIMA, ALI DELOVALO JE! Kovač: Hvala ovim sjajnim momcima, DAĆEMO SVE OD SEBE U FINALU!

Podeli vest

Selektor odbojakške reprezentacije Srbije Slobodan Boba Kovač nije krio oduševljenje plasmanom u finale Evropskog prvenstva

- Ne mogu baš da kažem šta sam rekao igračima pred peti set, ali je delovalo. Mislim da smo sami kriviza dešavanja u četvrtom setu, ali publika ih je vodila i imali su snagu i pomoć tog dela. Uspeli smo da nametnemo svoju igru u petom setu. Uspeli smo da ih odvedemo od mreže i stvarno smo ispoštovali sve. Malo nam je u tom četvrtom setu pala koncentracija, ali nema veze. U petom setu je bilo sve kako treba - rekao je Kovač.

On se posebno zahvalio svom stručnom štabu, a izdvojio je kondicionog trenera.

- Hvala mom stručnom štabu, posebno kondicionom treneru koji je omogućio da peti set igramo kao prvi - kroz osmeh je  dodao on.

(FOTO) "ORLOVI" JAČI OD CELOG PARIZA! Srbija posle velike drame savladala Francusku i otišla u finale Evropskog prvenstva!

 

Kovač je svestan da svega ovoga ne bi bilo da igrači nisu ovako odigrali.

- Svega toga ne bi bilo da ovi moji sjajni igrači nisu ovako igrali. Teško je i motivisati igrače svaku utakmicu, ali evo kada je bilo odlučujuće sve je leglo na svoje - istakao je selektor Srbije.

Kao sportski radnik nije štedeo reči ni za protivnika. 

Foto: Tanjug

- Francuzi su sjajni, fenomenalini, ali mi smo u finalu i to je najvažnije. Daćemo sve od sebe da se spremimo što bolje - zaključio je Kovač.

Podsetimo, finale Evropskog prvenstva igra se u nedelju od 17.30, a naši momci će se za zlatnu medalju boriti protiv selekcije Slovenije.

BONUS VIDEO: 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 4 godine

evo sta moze da uradi pravi trener sa istom ekipom,a ne onaj metiljavi Grbic,mnogo puta sam napisao da oteraju Grbica i dovedu Kovaca i eto vidite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duda

pre 4 godine

Naši odbojkaši imaju veoma atraktivne dresove koji deluju sveze, inteligentno i pobednicki, Nije to neka od onih već dosadnih firmi. Osim toga, vratili smo se u proslavljenu plavu boju, Nadam se najboljem u finalu,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17