• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2019

20:15

ZASLUŽENO! Uroš Kovačević MVP Evropskog prvenstva, evo po čemu će pamtiti ovo zlato!

Ostali sportovi

ZASLUŽENO! Uroš Kovačević MVP Evropskog prvenstva, evo po čemu će pamtiti ovo zlato!

Podeli vest

Srpski odbojkaški reprezentativac Uroš Kovačević proglašen je za najkorisnijeg igrača Evropskog prvenstva koje je naš državni tim osvojio pobedom nad Slovenijom

Kovačević je bio deo ekipe koja je 2011. godine takođe osvojila zlato, ali tada je kod selektora Igora Kolakovića šansu dobijao sa klupe, dok je danas glavni igrač u timu Slobodana Kovača.

Prema njegovim rečima, zbog toga mu je ovo zlato drugačije.

Ovo je bilo drugačije. Pre osam godina sam takođe uzeo zlato, ali tada sam sedeo na klupi, a sada igrao. Ponosan sam na igrače. Ovo je veliko iskustvo za sve nas. Počeli su dobro da igraju pred svojom publikom, sjajno su servirali. Mi smo uhvatili ritam, pobeda je ne kažem laka, ali smo dizali nivo iz seta u set. Vreme je za slavlje i Olimpijske igre u januaru - rekao je Kovačević.

Srbija je slavila protiv Slovenije 3:1 i osvojila treće zlato u istoriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija