• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

19:30

LAKŠE DO EVROPSKOG ZLATA NEGO DO OLIMPIJADE! Odbojkaše čeka pakao na putu do Tokija!

Ostali sportovi

LAKŠE DO EVROPSKOG ZLATA NEGO DO OLIMPIJADE! Odbojkaše čeka pakao na putu do Tokija!

Podeli vest

Naša muška odbojkaška reprezentacija i pored Evropskog zlata moraće u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, a čekaće je jako težak zadatak

 

Odbojkaši Srbije igraće na kvalifikacionom turniru u Berlinu (5-10. januar) u grupi sa Francuskom, Bugarskom i Holandijom. U drugoj grupi će biti Slovenija, Nemačka, Češka i Belgija, javlja nemačka agencija "DPA". Dve prvoplasirane ekipe iz obe grupe će se plasirati u polufinale, a samo će pobednik turnira ići u Tokio.

(VIDEO) KAKAV ČOVEK, NEVEROVATNO! SKIDAMO KAPU! Kovač je ovim potezom dokazao da mu NEMA RAVNOG!

Dakle, biće to konkurencija kao na minulom Evropskom prvenstvu, neće biti ništa lakše, štaviše, u Berlinu u grupama neće biti reprezentacija sa kojima može da se igra i sa "pola gasa".

Najveći rival Plavima će biti svakako Francuska, koju su puleni selektora Slobodana Kovača pobedili u polufinalu Evropskog prvenstva, usred Pariza, sa 3:2.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija