• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

13:29

IVANA ŠPANOVIĆ NAJAVILA KRAJ KARIJERE! Ovako želi da se oprosti od "kraljice sportova"

Ostali sportovi

IVANA ŠPANOVIĆ NAJAVILA KRAJ KARIJERE! Ovako želi da se oprosti od "kraljice sportova"

Podeli vest

Sjajna skakačica u dalj Ivana Španović, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svetskom prvenstvu u dvorani u Kini u martu, pre nastupa u Tokiju na Olimpijskim igrama

 

Ona je najavila da bi 2022. mogla da se oprosti od atletike, a volela bi da to učini na spektakularan način, pred domaćom publikom.

Volela bih da budemo izabrani za domaćeine Svetskog prvenstva 2022. u dvorani. Razlog zbog kojeg bi volela da se to dogodi je razmišljanje o povlačenju iz atletike. Volela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog svetskog rekorda od 7,37 metara pred domaćom publikom u beogradskoj Areni - poručila je za Žurnal  Ivana Španović.

LEPA VEST! Ivana Španović se vraća treninzima!

PUKLA LJUBAV! Ivana Španović raskinula desetogodišnju vezu!

 

Sledeće nedelje će se vratiti treninzima posle pauze zbog povrede koja ju je sprečila da nastupa na Svetskom prvenstvu u Dohi.

- Počinjem sa uvodnim radom 15. oktobra, ali zbog težine povrede biću malo obazrivija na početku, pogotovo zbog činjenice da je sledeća godina olimpijska. Nema mesta ni prostora kalkulaciji ili radu koji nije sa 100 odsto mogućnosti - kazao je srpska atletičarka.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija