• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2019

08:15

(FOTO/VIDEO) KRVAVI GANGSTERSKI OBRAČUN U OKTAGONU! Najočekivaniji meč godine obeležila žestoka razmena udaraca, ALI I OGROMNO NEGODOVANJE PUBLIKE!

Ostali sportovi

(FOTO/VIDEO) KRVAVI GANGSTERSKI OBRAČUN U OKTAGONU! Najočekivaniji meč godine obeležila žestoka razmena udaraca, ALI I OGROMNO NEGODOVANJE PUBLIKE!

Podeli vest

UFC 244 ostaće upamćen po spektakularnom obračunu dva MMA "gangstera" Nejta Dijaza i Horhea Masvidala. Ova borba je bila za specijalni pojas, koju je ova spektakularna organizacija nazvala titula najboljeg mamoje*bača u oktagonu. Kao pobednik iz ovog duela je izašao Masvidal, ali na veliko negodovanje publike jer je doktor procenio da Nejt Dijaz ne može da nastavi meč

Ovo je svakako bio jedan najiščekivanijih duela u poslednjih par godina, borba između gangstera zapadne (Dijaz) i istočne obale (Masvidal). U pitanju su borci koji su bili u dosta "ratova", tako da se očekivao pravi krvavi obračun.

Foto: Tanjug

U borbu je bolje ušao Horhe Masvidal koji je odmah je krenuo sa snažnim udarcima prema svom protivniku. Nije se ni žestoki dečko iz Stoktona olako predao. On je imao adekvatan odgovor, ali ipak se već u prvoj rudni našao na podu. Masvidal je na sve načine pokušao da "završi" svog protivnik, ali žilavi Dijaz se nije dao, čak je pokazao srednji prst u znak prkosa svom rivalu.

Foto: Tanjug

Publika je jasno dala do znanja da je momak sa zapadne obale njihov miljenik, što je on pokušao da opravdav u drugoj rundi, ali to nije puno poremetilo Horhea koji bi se na svaki udarac nasmejao.

 

 

Istočna obala je zatim uzvratila udarac, a Nejt se ponovo našao na podu. Ipak, posle kraće razmene Masvidal je šmekerski pustio svog protivnika da ustane, da bi ponovo krenula stend-ap razmena udaraca.

Foto: Tanjug

Treća runda je takođe bila u znaku momka iz Majamija, iako žilavi Dijaz nije odustajao. Posle njenog završetka doktor je odlučio da ga pregleda, a onda je odlučio da prekine meč zbog Nejtovog podliva ispod oka.

 

 

Publika je počela da negoduje, jer joj je bilo jasno da njihov miljenik nije svojom voljom prekinuo meč, te da se on pita, borba bi se nastavila.

Ipak, krunisani najjači mamoje*ač Horhe Masvidal je pri završetku borbe rekao da će mu rado pružiti šansu da se ponovo obračunaju oko toga ko je najjači mamoje*ač ovog sporta.

 

 

I Poraženi je imao šta da kaže posle meča, a ono što mu je najbitnije je svakako revanš.

- Ovo nije gotovo, dolazim po tvoje du*e Horhe - rekao je on.

 

 

Pobedniku ovog meča šampionski pojas je dodelio holivudski glumac Dvejnn "Stena" Džonson. 

Foto: Tanjug

Borbi je pored mnogih poznatih ličnosti iz prvog reda posmatrao i predsednik SAD Donald Tramp.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija