• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

19:48

(FOTO) VELIKA BORBA I SUROVA STRANA MMA! Džakiću lekari pokušavaju da sačuvaju oko!

Ostali sportovi

(FOTO) VELIKA BORBA I SUROVA STRANA MMA! Džakiću lekari pokušavaju da sačuvaju oko!

Podeli vest

MMA je sport koji može da ostavi ozbiljne posledice... Naš bivši borac Dušan Džakić susreo se sa ozbiljnim problemima

Džakić je imao prvu operaciju, a za nekoliko dana ga očekuje novi, teži zahvat.

 Bogu hvala na svemu. Sada je došlo do toga da se vodi borba da se oko uopšte i sačuva, ali kažem opet Bogu hvala na svemu. Danas je bila prva operacija , hirurg je dao sve od sebe, za sedam dana je sledeća, ona presudna, gde će tim lekara i hirurg probati da sačuvaju vid. Ne ljutim se, nisam besan, nisam tužan. Prihvatam posledice mnogih loših stvari koje sam radio, pričao ili mislio, ova je prouzrokovana čestim razmišljanjem da odradim nekad još samo jednu borbu – napisao je Džakić i dodao:

 

 

– Umesto opomene, dobio sam ovu kaznu oko tih misli, pre nekoliko dana i smireno je prihvatam. Tako je trebalo biti, i prihvatam sve u životu što mi se desi. Žao mi je što sam psovao, nipodaštavao neke protivnike, bio gord zbog velikog uspeha u sportu i poznate bogate karijere, žao mi je. Drago mi je što otkrivam pravoslavlje, što se polako bavim vrtlarstvom i što organizujem humanitarne akcije. Nadam se da ću, ipak, proći dobro na ove dve hirurške intervencije, ali kako god da bude, zahvalan sam za sve. Teško mi je da koristim telefon, pa ne zamerite ako se ne javljam i ne pišem, uskoro ću opet, nadam se. Mir sa nama - zaključio je bivši MMA borac.

BRAVO, ILKE! Naš MMA borac pokrenuo humanitarnu akciju!

Džakić se pre izvesnog vremena povukao iz oktagona, a uvek je važio za borca bez straha.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija