• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.11.2019

15:39

IZAZOV ZA RUKOMETAŠICE! Obradović pred SP: Moramo da se snalazimo, ali moraće i drugi!

Ostali sportovi

IZAZOV ZA RUKOMETAŠICE! Obradović pred SP: Moramo da se snalazimo, ali moraće i drugi!

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Japanu, rekao je da je njegov tim svestan izazova i značaja takmičenja znači.

Svetsko prvenstvo održaće se od 30. novembra do 15. decembra u japanskom gradu Kumamoto, a Srbija će igrati u grupi sa Angolom, Norveškom i Slovenijom.

- Devojke su svesne situacije, svesne su šta znači ovo Svetsko prvenstvo. Iz utakmice u utakmicu mora da se da sve od sebe. Naša grupa je dosta nezgodna, a ona sa kojom ukrštamo još nezgodnija. Ovo nam je treće veliko takmičenje na kome smo zajedno. Devojke su upoznate sa taktičkim zamislima na koje izuzetno odgovaraju. Na Svetskom prvenstvu je rukomet malo drugačiji od onoga što možemo imati u Evropi. Moramo se snalaziti, ali morače i drugi. Nemamo mnogo treninga - rekao je Obradović na konferenciji za medije u SC "Kovilovo".

CELA SRBIJA JE OVO DUGO ČEKALA! Jokić otvorio dušu Amerima i konačno progovorio o reprezentaciji i nervozi!



Rukometašice pre odlaska na SP, putuje na turnir u Seul, gde će od 22. do 25. novembra igrati sa selekcijama domaćina, Rusije i Mađarske, gde će ujedno odraditi taktički deo i aklimatizaciju.

Levi bek Jovana Stojiljkovic izjavila je da je spremna za dane u Aziji.

- Svesni smo svega što nas čeka. Biće jako naporan period. Spremni smo da damo svoj maksimum i ostvarimo dobar rezultat. Najteži protivnik u grupi je Norveška, na svakom takmićenju igraju vrhunski - rekla je Stojiljković.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija