• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2019

12:07

VELIKI PEH ZA SRBIJU! Andrea Lekić ne igra na Svetskom prvenstvu!

Ostali sportovi

VELIKI PEH ZA SRBIJU! Andrea Lekić ne igra na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Srpska rukometašica Andrea Lekić propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo za dame zbog povrede bubne opne, zvanično je objavio Rukometni savez Srbije

Jedna od najiskusnijih i najboljih rukometašica naše zemlje imaće hitnu operaciju uha usled koje neće moći da pomogne svojim saigračicama na planetarnom šampionatom.

– Prema rezultatima pregleda koje smo napravili, ustanovili smo da se radi o ozbiljnoj povredi bubne opne. Retka povreda kada je u pitanju sport. Ima rascep, oštećenje bubne opne i indikovana je hitna operacija koja podrazumeva reparaciju. To je povreda koja se može sanirati i Andrea će biti dobro. Ono što za ovaj trenutak nije dobro, potrebno je mirovanje nakon operacije minimum, prema savetima hirurga, tri nedelje. Potrebno je da sve zaraste, da dođe do srašćivanja postojeće bubne opne i dela koji se stavlja kao nadoknada oštećenog dela. Ona može normalno da funkcioniše već posle nedelju dana, ali to isključuje kontakt sport gde ne možemo da kontrolišemo sve pokrete i eventualne povrede. Nažalost, po svemu sudeći, biće izvan stroja u naredne tri nedelje, ali dobra stvar je da će posle tog perioda moći da nastavi sportsku karijeru – objasnio je doktor reprezentacije, Milenko Savić.

IZAZOV ZA RUKOMETAŠICE! Obradović pred SP: Moramo da se snalazimo, ali moraće i drugi!

Podsećamo, Svetsko prvenstvo za rukometašice održaće se od 30. novembra do 15. decembra u japanskom gradu Kumamoto, a Srbija se nalazi u grupi sa Angolom, Norveškom i Slovenijom.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija