• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

15:42

DRAMA SRPSKOG MMA BORCA! Dušan Džakić imao treću operaciju, BORI se da SAČUVA VID! (VIDEO)

Ostali sportovi

DRAMA SRPSKOG MMA BORCA! Dušan Džakić imao treću operaciju, BORI se da SAČUVA VID! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih srpskih MMA boraca Dušan Džakić imao je treću operaciju u poslednjih 10 dana

Posle MMA karijereDžakić vodi veliku bitku da sačuva vid. Džakić se svojim pratiocima obratio putem Instagrama, gde je rekao da je za poslednjih 10 dana imao treću operaciju na očnoj klinici u borbi da sačuva vid.

Plan za sve nas

Žao mi je kada vidim meni drage ljude da se rastuže, jer sam ja srećan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji dobar plan za sve nas
Dušan Džakić

Posle završetka karijere odlučio da se okrene Bogu, pa je tako imao i hodočašće ka Svetoj Gori, promenio je način izražavanja, koji je nekada bio pun psovki i sada deli savete deci da uzore traže u vatrogascima, poštenim policajcima i vojnicima, lekarima...

JEDAN UDARAC JE BIO DOVOLJAN! Ubojiti Venom je ovako zakucao Italijana (VIDEO)

MONSTRUOZAN NOKAUT KOJI SE NE VIĐA ČESTO! Pogledajte kako ga je odvalio kolenom u letu, nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

 

- Gotova je evo, slava Bogu, i treća operacija na očnoj klinici, za ovih desetak dana koliko ležim ovde u borbi da se vid sačuva. Zahvalan sam za sve što mi se u poslednje vreme dešava u životu (kraj karijere, hodočašce ka Svetoj Gori, promena načina izražavanja, ovaj problem sa okom, moja bašta, moj posao, privatni problemi i lepe situacije, uglavnom bukvalno sve) i žao mi je kada vidim meni drage ljude da se rastuže, jer sam ja srećan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji dobar plan za sve nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gotova je evo , Slava Bogu, i treca operacija na ocnoj klinici, za ovih desetak dana koliko lezim ovde u borbi da se vid sacuva. Zahvalan sam za sve sto mi se u poslednje vreme desava u zivotu ( kraj karijere, hodocasce ka Svetoj Gori, promena nacina izrazavanja, ovaj problem sa okom, moja basta, moj posao, privatni problemi i lepe situacije, uglavnom bukvalno sve ) i zao mi je kada vidim meni drage ljude da se rastuze, jer sam ja srecan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji dobar plan za sve nas. Ovih dana sam dobio hiljade poruka i vecina njih glasi " ti si moj idol, uzor" , sakloni Gospode, i ovim putem zelim da se obratim pre svega mladjima. Idole nikako nemojte imati, a uzore ne trazite u nama "poznatima". Mi "poznati" svet ne cinimo boljim, cinimo ga mozda u dobru ruku zabavnijim,u goru ruku ludjim, sportisti, pevaci, glumci i druge javne licnosti , kada poentu ogolimo , postajemo zbog licnog samoljublja, sto ne mora biti nikako lose, naprotiv, ako promovisemo dobro, onda samo napred. Pravi heroji ipak nismo mi, to su vatrogasci, ucitelji, lekari, posteni policajci i vojnici, naucnici. Ja prvi najgori od svih nisam promovisao na pocetku i sredinom karijere skoro nista dobro, ali se nadam da je to zbog moje mladosti. Zato sve vas molim za oprost za svaki nesportski potez u borbi, ili psovku u emisiji, ili gordost u stavu. Ja sam dobro i srecan sam, zahvalan za lek koji sam dobio, lek k'o lek, na pocetku gorak, na kraju spasonosan. Zivi bili i izvinite na "smaranju", voli vas vas brat Dusan. Mir ☦️

A post shared by Dusan Dzakic (@dusan____dzakic) on Nov 25, 2019 at 12:35am PST

- Ovih dana sam dobio hiljade poruka i vecina njih glasi " ti si moj idol, uzor" , sakloni Gospode, i ovim putem želim da se obratim pre svega mlađima. Idole nikako nemojte imati, a uzore ne tražite u nama "poznatima". Mi "poznati" svet ne činimo boljim, činimo ga možda u dobru ruku zabavnijim, u goru ruku luđim, sportisti, pevači, glumci i druge javne ličnosti , kada poentu ogolimo, postajemo zbog ličnog samoljublja, što ne mora biti nikako loše, naprotiv, ako promovišemo dobro, onda samo napred.

(FOTO) VELIKA BORBA I SUROVA STRANA MMA! Džakiću lekari pokušavaju da sačuvaju oko!

BRAVO, ILKE! Naš MMA borac pokrenuo humanitarnu akciju!

 

 

- Pravi heroji, ipak, nismo mi, to su vatrogasci, učitelji, lekari, pošteni policajci i vojnici, naučnici. Ja prvi, najgori od svih, nisam promovisao na početku i sredinom karijere skoro ništa dobro, ali se nadam da je to zbog moje mladosti. Zato sve vas molim za oprost, za svaki nesportski potez u borbi, ili psovku u emisiji, ili gordost u stavu. Ja sam dobro i srećan sam, zahvalan za lek koji sam dobio, lek k'o lek, na početku gorak, na kraju spasonosan. Živi bili i izvinite na "smaranju", voli vas vas brat Dušan.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija